< Åben menu

Velkommen til vores nye MTB hjemmeside!


En drøm er gået i opfyldelse – vi har fået vores helt egen mountainbike hjemmeside! Her vil vi dele vores mountainbike oplevelser, events, grejnørderi, røverhistorier – vores passion med alle jer!

Hvorfor en MTB hjemmeside?

Vi fik ideen til en mountainbike hjemmeside for snart længe siden og sammen med Mindthemedia har vi længe udviklet på den! Vi elsker at udvikle vores virksomhed og gøre nye, tossede ideer til en realitet! Men når alt det skal gå op med en (heldigvis) rigtig travlt hverdag, ja, så kan tingene sommetider være længe undervejs. Ideen udspringer, som nævnt, af ønsket om et sted, hvor vi kan dele vores MTB oplevelser med alle jer! Og så vil vi selvfølgelig også gøre det så nemt, som muligt for jer at finde information, om vores kurser, events, udlejning af cykler og meget mere.

Betyder det så, at vi kun satser på MTB fra nu af? Absolut ikke! En stor del af glæden ved at gå på arbejde (nogen gange i temmelig mange timer…), er alle de meget forskellige og spændende mennesker vi møder og kan glæde, når de er på ferie hos os. At I, vores kære gæster, også finder en stor glæde ved, at vi samler så mange forskellige mennesker ét sted, jamen, det er jo bare helt fantastisk. Tusind tak for det!

Husk fortsat at besøge www.slettestrand.dk, hvor du kan læse om familieferie, kursusophold, handicapvenlig ferie, aktiviteter for ALLE og meget, meget mere click here to investigate. Vi har også nye spændende ideer i støbeskeen for slettestrand.dk, som I kan se resultatet af, når sæsonen begynder at gå lidt på hæld.

Der skal lyde en kæmpe stor tak til Jonny og Tobias fra Mindthemedia fordi I er så geniale, professionelle, engagerede og brænder lige så meget for vores sted, som vi selv gør! I har vores varmeste anbefalinger.

Vi ses i Slettestrand!

Mange hilsner fra,

Familien Kronborg og ansatte ved Feriecenter Slettestrand.

Læs mere om vores MTB koncept under Om os.