< Åben menu

Mountainbike ferie

Skal du på mountainbike ferie, på træningsophold, på hyggetur med drengene, pigerne eller familien og kan du simpelthen ikke forstille dig en federe ferie end cyklen bag på bilen og så derudaf? Så er vi ret sikre på, at vi har de perfekte rammer for dig!

På Feriecenter Slettestrand gør vi alt, hvad vi kan, for at du skal føle dig velkommen og have de optimale rammer for en god mountainbike ferie. Du har mulighed for at bo enten på selve Feriecenter Slettestrand eller på vores mountainbike camp, Den gamle Smedje, som er indrettet helt specifikt til mountainbike-klubber eller større grupper. Uanset hvad du vælger, må du selvfølgelig tage dit kæreste eje – din cykel – med i ferieboligen, så den står trygt og sikkert i løbet af din ferie!

Vi tilbyder rimelige priser inklusiv lækker, sund mad, adgang til svømmehal, sauna, fitnesscenter og en række faciliteter til dig og din cykel.

Mountainbike faciliteter

  • 35 km opmærkede MTB-spor
  • Mountainbike teknikbane (v. Den gamle Smedje)
  • Mountainbike udlejning
  • Cykelvask
  • Cykelværksted
  • Salg af reservedele
  • Mulighed for tilkøb af teknikkursus, guidede MTB ture m.m.

Læs mere om Feriecenter Slettestrands øvrige faviliteter her!

Se vores skarpe priser på MTB ophold i 2023!

Lavsæson
Gælder ved ophold fra d. 1/3 – 31/3 samt fra d. 22/10 – 3/12 2023.

Overnatninger2 personer i lejligheden3 eller flere personer i lejligheden
2 nætter / 3 dage**1.845,- /voksen
1.130,- /barn
1.620,- /voksen
905,- /barn
3 nætter / 4 dage***2.560,- /voksen
1.515,-/barn
2.240,- /voksen
1.195,-/barn

Mellemsæson
Gælder ved ophold fra d. 1/4 – 23/6 samt fra d. 4/8 – 21/10 2023, dog ekskl. påske- og efterårsferien samt helligdagsferierne.

Overnatninger2 personer i ferieboligen3 eller flere personer i ferieboligen
2 nætter / 3 dage1.915,- /voksen
1.150,- /barn
1.690,- /voksen
925,- /barn
3 nætter / 4 dage2.650,- /voksen
1.530,- /barn
2.330,- /voksen
1.210,- /barn

MTB ophold tilbydes ikke i skoleferierne og helligdagsferie. Her tilbyder vi udlejning af feriebolig med tilkøb af halv- eller helpension til fordelagtige priser. Læs mere under Ferie i Slettestrand.

Alle priser er en personpris og defineres ud fra, hvor mange betalende personer, I bor i ferieboligen. Børn 0-2 år er gratis.

Forplejning til opholdet består af:

2 nætter/3 dage: På ankomstdag dagens middag på buffet, mellemdag morgenbuffet, frokostbuffet og dagens menu på buffet, morgenbuffet og frokostbuffet på afrejsedag.

3 nætter/ 4 dage: På ankomstdag dagens middag på buffet, mellemdage morgenbuffet, frokostbuffet og dagens middag på buffet, morgenbuffet og frokostbuffet på afrejsedag.

Alle ophold er inklusiv linnedpakke inkl. håndklæder (af hensyn til vores rengøringspersonale reder vi ikke op), forudbetalt el-forbrug, slut-rengøring og fri adgang til faciliteterne. Der er ikke tillæg for handicapvenlige ferieboliger eller for havkig. Hunde er velkomne ved et tillæg på DKK 250,-. Opholdet kan forlænges med frokostbuffet på ankomstdag ved et tillæg.

Se også vores hverdagstilbud på “Teknikophold”.

Her kan du læse mere om vores ferielejligheder og -huse.

Book et MTB-Ophold

Send os en mail