< Åben menu

Guidede MTB Ture

Hvis du er på udkig efter en helt unik oplevelse på sporene, kan du booke en af vores guidede MTB ture med en af vores MTB instruktørerne.

Vores instruktører kender hver en afkrog af ikke bare Slettestrand, men også kystområderne langt til begge sider, hvor mulighederne på to hjul er virkelig mange og oplevelserne af helt unik karakter. Derfor kan vi tilbyde guidede ture fra 2 timer og op til hele dage.

En guidet tur på MTB, tilpasset dine ønsker

Sporene og måden vi kører på, kan enten tage karakter af god gammeldags langturs-MTB eller mere trail og teknisk orienteret cykling.

Turen kan suppleres med forplejning ude i vildmarken og hyggelig After Trail i Slettestrand – evt. med madlavning på Madsmedjen, saunagus, en tur i vildmarkskaret og meget andet.

Internationalt certificerede MTB-guides

Vi tilbyder som et af de ganske få steder i Danmark MTB-guider og instruktører med international uddannelse og certificering. Læs mere her: http://eo-mtbing.eu/

Priser på guidede MTB ture:

Guide pr. time ikke-boende: 695,-
Guide pr. time boende: 495,-

Se også vores Guidet Vildmarkstur på MTB, der tilbydes som event på udvalgte datoer, men kan også bookes som privat arrangement til grupper.