< Åben menu

Hverdagstilbud

Hiv en hverdag eller to ud af kalenderen og tag et par intensive dage på Feriecenter Slettestrand, hvor du virkelig får rykket grænser og evner på mountainbiken – uanset om du er helt ny på MTB eller har kørt i mange år!

Hverdags teknikophold for 2 personer

Med vores hverdags MTB teknikophold får du et ophold, der giver de perfekte rammer for at forbedre din teknik på cyklen – og til nogle helt særlige priser! Vores uddannede mountainbike instruktører står klar til at give dig personlig tilpasset træning med henblik på at give dig en følelse af større sikkerhed, bedre flow og en samhørighed med din cykel. Under resten af opholdet får du rige muligheder for øvelse på de fede mountainbike spore, der ligger lige udenfor døren i Svinkløv plantage!

Overnatning foregår i vores ferielejligheder, hvor din cykel også er meget velkommen! Du får fri adgang til faciliteterne under opholdet – herunder vores skønne varmtvandsbassin og sauna, som er helt fantastisk for at lindre ømme muskler efter en lang dag på cyklen! Sidst men ikke mindst sørger vi for lækker, energigivende mad under hele opholdet i Restaurant Slettestrand.

Også til dig, der vil i gang med MTB

Opholdet er også velegnet til dig, der ikke har prøvet MTB før, men gerne vil komme i gang. Du får et introkursus, hvor din instruktør gennemgår de grundlæggende teknikker med dig og derefter sørger for, at du får en rigtig god oplevelse på cyklen. Vi stiller desuden en af vores udlejnings mountainbikes til rådighed, så du får rige muligheder for at øve dig og komme godt i gang under opholdet.

Tilbuddet er inklusiv: 

  • Overnatning i egen feriebolig inkl. linnedpakke, el-forbrug og slut-rengøring
  • Helpension
  • Fri adgang til faciliteterne
  • MTB teknik undervisning, vælg mellem:
    • 2,5 timers teknikkursus
    • 1,5 timers introkursus inkl. 2 dages MTB udlejning.

Priser

OvernatningerPris i alt for 2 personer
1 nat / 2 dagefra 3.165,-
2 nætter / 3 dagefra 4.930,-

Hunde er velkomne ved et tillæg på DKK 300,- /hund.

Teknikopholdet tilbydes i hverdagene fra uge 9 til uge 46 2023 – gælder ikke weekender, ferieperioder og helligdage. Den endelige pris for opholdet afhænger af dato, lejlighedstype og antal personer i ferieboligen. Kontakt os på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk med dine ønsker, så vender vi tilbage med en konkret pris på dit teknikophold.

Forplejning under opholdet:

Ankomstdagen: dagens menu på buffet
Mellemdagen v. 2 overnatninger: morgenbuffet, frokostbuffet og dagens menu på buffet
Afrejsedagen: morgenbuffet

Der er mulighed for tilkøb af frokostbuffet på ankomst-/afrejsedagen til 150,-/pers.

Læs mere om vores ferielejligheder og -huse