< Åben menu

Mountainbikekurser

Hos Mountainbike Slettestrand har vi et team af dygtige mountainbikeinstruktører, som står klar til at tage kærligt hånd om dig, hvad enten du er nybegynder, øvet eller eliterytter. Vi underviser i teknik på mountainbike, uddanner mountainbikeinstruktører og laver kurser i etablering af mountainbikespor. Som noget helt nyt er to af vores instruktører ved at blive certificeret under den europæiske standard for MTB instruktører – læs mere herunder!

Mountainbike kurser på Feriecenter Slettestrand

Vi har 4 faste instruktører og over 10 års erfaring i at undervise. Vi underviser alle typer af ryttere lige fra nybegyndere til eliteryttere, ligesom vi har fokus på og erfaring med både XC, trail/enduro og maraton.

International certificering af Feriecenter Slettestrands instruktører

Vi bygger vores undervisning på erfaring og løbende sparring instruktørerne imellem. Men vi har ligeledes fokus på konstant fornyelse og på at følge med i den nyeste teori og praksis inden for MTB. Derfor er to af vores instruktører ved at bliver certificeret med en international standard for MTB instruktører og guider.

Dansk Cykle Union, DCU, har indledt et samarbejde med EOMTBing, der står for en international MTB-guide- og -instruktørstandard som pt. er gældende i Frankrig. Flere lande som Schweiz, Slovenien, Belgien, Norge og Danmark har også indledt et samarbejde. Sideløbende med, at vores instruktører tager uddannelsen er de, sammen med en håndfuld andre danske MTB’ere og EOMTBing, med i en gruppe, som skal udvikle og tilpasse den med henblik på en uddannelse for danske instruktører og guider med afsæt i dansk MTB-kultur. Uddannelsen skal både tilpasses danske forhold, men stadig leve op til de internationale krav, så de uddannede instruktører og guider også kan virke uden for landets grænser.