< Åben menu

MTB Teknik Klippekort

Få styr på teknikken på cyklen med et forløb af MTB teknikkurser sammen med en af vores uddannede mountainbike instruktører.

Klippekortet er for alle, der vil blive bedre til mountainbike – fra nybegyndere til eliterytter, både XC og enduro! Uanset om du lige er ved at komme i gang med mountainbike, er ved at træne til et stort løb, eller bare ønsker at skubbe dine grænser, så du kan have en sjovere oplevelse på sporet – så kan vores certificerede MTB instruktører hjælpe dig med at komme i mål. De tilpasser forløbet og de individuelle kurser efter dit niveau og ønkser til udvikling, og sørger for, at du får en sjov, professionel og lærerig oplevelse.

Kurserne afvikles som udgangspunkt på vores teknikbane og på sporene i Svinkløv Plantage, hvor der er mulighed for at øve alt fra det helt grundlæggende til sving, berms, stejlt terræn, drops og hop. Terrænet byder på gode muligheder for både XC- og enduro-rytteren.

Klippekortet gælder for:

  • 1 x 2,5 timers teknikkursus
  • 4 x 1,5 timers teknikkursus

Vi anbefaler, at der går min. en uge mellem hvert kursus, så du har tid til at arbejde med alt det nye, du har lært under det forrige kursus og er klar til at bygge mere på.

Pris: 3.250,- (normalværdi: 4.008,-)

Klippekortet har en levetid på 3 år fra udstedelsesdatoen. Ubrugte klip refunderes ikke og mistet kort erstattes ikke. 

Kontakt os på tlf. +45 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk og få klippekortet tilsendt med posten – du kan selvfølgelig også bare kigge forbi receptionen!