< Åben menu

Gavekort

Mangler du en gave til én du holder af? Så står vi klar med en masse fede mountainbike oplevelser, som holder resten af livet.

Vi tilbyder flere forskellige mountainbike oplevelser, der kan købes som gavekort. Du kan give et gavekort på et mountainbike teknikkursus, så modtageren kan lære nye færdigheder på cyklen, et mountainbikeophold med overnatning og lækker forplejning på Feriecenter Slettestrand, eller et gavekort til et af vores fede mountainbike events. Du kan også give et gavekort på et beløb, så den heldige modtager helt selv kan bestemme, hvordan det skal bruges!

> Køb gavekort her!

Køb gavekort online og print selv

Alle vores gavekort er “print selv gavekort”, som du kan købe online lige når det passer dig! Du modtager gavekortet på mail inden for ganske kort til efter bestilling, hvorefter du selv kan printe det ud, eller blot videresende det til modtageren – perfekt, hvis du er lidt sent ude!

OBS: Vi gør opmærksom på, at teknikundervisning i weekender primært er muligt i forbindelse med booking af ophold. Vores mountainbike events udvikles på udvalgte datoer, og der er begrænset med pladser på holdene.

Betingelser for gavekort til Slettestrand

  • Gavekort er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen og kan ikke forlænges.
  • Gavekort kan ikke byttes til kontanter, men til et andet produkt af samme værdi, som vi tilbyder.
  • Gavekort kan ikke bruges til ydelser som tilbydes af eksterne samarbejdspartnere og som vi blot formidler (fx ture i hestevogn, behandlinger og mindfulness).

Har du spørgsmål eller særlige ønsker til gavekortet, er du meget velkommen til at kontakte os!

Køb et gavekort

Klik her