< Åben menu

Mette Marie Kronborg

Udover at arbejde med kommunikation, it, marketing, hjemmeside og meget andet er Mette ret skarp til at styre en MTB. Derfor indgår hun som en del af vores instruktør-team når hun trænger til at komme lidt væk fra tasterne og få en finger på pulsen!

MTB’en har fyldt rigtig meget i Mettes liv de sidste snart 10 år. Det er blevet til en hel masse fede oplevelser syd på – både til diverse løb og på ferie sammen med kæresten, Kristian, som også er tosset med MTB. Mette blev bl.a. nordisk mester i 2009 og har også både en bronze og sølvmedalje fra DM i XCO.

Efter Mette fik sin søn Olav er der dog droslet en del ned for diverse løbsdeltagelser – og dog! I 2015 har Mette deltaget i et af verdens mest tekniske løb; enduroløbet, Mavic Trans Porvence. Hun endte som bedst placerede amatør i damefeltet, hvilket er en ret flot præstation af en XC tøs fra flade Danmark!

Når alt kommer til alt elsker Mette faktisk bare at køre MTB – især når det bliver teknisk og går ned af sådan for alvor. Hun har bl.a. også kørt nogle afdelinger af Dansk Downhill cup, hvor der vist var nogle drenge som fik lidt baghjul…

Sponsorer

Santa Cruz Bicycles

WTB

Trimtex