< Åben menu

Sporbyggerkursus

Hvis du spørger os, er en mountainbikerute ikke bare et spor i skovbunden. Det er resultatet af grundig forberedelse med hensyn til belysning af områdets brugergrupper, fredninger og hensyn, bedømmelser af terræn, målsætning med sporet og meget mere. Aktivitetsleder Esben Hauerbach Kronborg har igennem flere år designet og ydet konsulentbistand ved etablering af mountainbikeruter og han står klar til at give sine erfaringer videre til dig.

Videoen herunder giver et godt indblik i Esbens filosofi og tanker bag det at bygge mountainbike spor. Og ikke mindst hans store passion for det!

Trail Builder from Jakob Carlsen on Vimeo.

Info om sporbyggerkursus

Kurserne afholdes typisk over to dage med overnatning og forplejning på Feriecenter Slettestrand. I løbet af de to dage får I en teoretisk viden om det at bygge gode og bæredygtige mountainbike ruter samt praktisk erfaring fra bl.a. Danmarks bedste markerede mountainbike rute i Slettestrand-Svinkløv Plantage. Kursernes indhold tilrettelægges med afsæt i de konkrete sporprojekter, som deltagerne arbejder med. Således tilegner deltagerne sig ikke blot en generel viden, men får også konkrete løsninger med hjem til et evt. igangværende projekt.

Priser i DKK for mountainbike sporbyggerkursus

OBS: Vores priser på sporbyggerkursus stiger pr. 1. marts 2019. Priser kan snart findes her på siden.

Samlet pris for sporbyggerkursus afviklet på 1 nat/2 dages ophold, inkl. fuld forplejning, og 10 timers undervisning, ved 4 til 10 personer:

V. 4-5 personer: DKK 1.935,- pr. person
V. 6-8 personer: DKK: 1.735,- pr. person
V. 9-10 personer: DKK 1.535,- pr. person 

Prisen inkluderer ophold i ferielejlighed (i dele soverum, dog i egen enkeltseng, ved ønske om enkeltværelse påregnes et tillæg på 125,-/person), linnedpakke, frokost, aftensmad, morgenmad og frokost. Mødelokale med kaffe, the og isvand i forbindelse med teoretisk undervisning.

Book et sporbyggerkursus

Send os en mail