< Åben menu

Familieoplevelse på MTB

Få en sjov og uforglemmelig familieoplevelse med en guidet MTB tur i den smukke natur omkring Slettestrand.

En sjov og hyggelig familieoplevelse på to hjul

Med vores familieoplevelse på MTB skaber vi trygge rammer, så dig og familien kan komme ud og prøve kræfter med MTB. Vores erfarne guides står klar til at tage jer på opdagelse i Svinkløv Plantage og vise vejen på de fantastiske MTB spor omkring Slettestrand. Vi sørger for mountainbikes og hjelme til alle deltagere, planlægger en rute, så alle er sikre på at få en god oplevelse, og medbringer en lækker lille snack, til at holde os kørende under hele turen.

Vores familieoplevelse på MTB indeholder:

  • 2 timers guidet MTB tur mmed udannet guide (plus tid til tilpasning af udlejningscykler)
  • En lille snack undervejs
  • Evt. udlejningscykel og hjelm (tilkøb)
  • Max. 12 personer pr. guide

Guidet MTB tur inkl. cykeludlejning

Vi mødes ved Feriecenter Slettestrand, hvor alle deltagere får udleveret alt det nødvendige udstyr til en sjov og hyggelig tur på MTB. En god mountainbike gør alverdens forskel, når man kommer ud på MTB sporene. Vi giver derfor en ekstra god pris på udlejning af en af vores mountainbikes samt cykelhjelm i forbindelse med turen. Din guide hjælper selvfølgelig med at finde den helt rigtige cykel til dig, så du sidder godt og kan nyde turen uden ubehag.

Når alle er klar sætter vi turen i gang og kører mod Svinkløv Plantage, der ligger kort afstand fra feriecenteret. Her findes der nogle af Danmarks bedste mountainbike spor med kilometervis af udfordringer for alle niveauer. Din guide kender hver en afkrog af området, og vil lægge en rute, der sikrer en god oplevelse for alle. Vi skal både køre på grusveje og prøve kræfterne på nogle af de markerede MTB spor, der findes i skoven. I kommer til at se en masse smuk natur, og undervejs vil din guide fortælle om naturen, området, sporerne og MTB sporten. Når vi trænger til en pause, står din guide klar med en lækker snack og saftevand, der selvfølgelig skal nydes i skovens naturrige omgivelser.

Mød vores MTB team her.

En hjælpende hånd til de mindste

Familieoplevelse på MTB er velegnet til børn i alle aldre. Vi har udlejningscykler, der passer børn helt ned til 5 år, og ruten tilpasses efter deltagernes niveau. Skulle børnene blive trætte undervejs har din guide en ”TowWhee” med i rygsækken, så børnene kan blive trukket. Til de alle mindste børn, er der mulighed for at låne en Feva Star Seat, hvor børn i alderen 2-4 år kan køre med på forældrenes cykel.

Få en heldagsoplevelse i Slettestrand

Efter en sjov og hyggelig tur i skoven, slutter vi turen af ved Feriecenter Slettestrand. Herfra er der rige muligheder for at forlænge jeres familieoplevelse og få en hel dag sammen i Slettestrand. Er I sultne efter en aktiv formiddag er der mulighed for en lækker, familievenlig frokost i Restaurant Slettestrand – eller nyd en velfortjent kop kaffe og dagens kage mens børnene leger på den store udendørs legeplads. I kan også tilkøbe adgang til vores skønne varmtvandsbassin eller gå en tur ned til stranden og Vesterhavet, der ligger blot 200 m fra Feriecenter Slettestrand.

Praktisk info

Datoer

Åbne turer vil primært ligge i skoleferier og udvalgte weekender. Hold øje med vores aktivitetsprogram for kommende datoer og booking.

Private arrangementer

Det er også muligt at booke oplevelsen som privat arrangement ved min. 6 deltagere – priser for private grupper kan variere lidt efter antal deltagere, kontakt os venligst for et tilbud.
OBS! I weekender er dette kun muligt i forbindelse med ophold.

Huskeliste til turen

  • Praktisk tøj og sko efter vejret
  • Drikkedunk med vand

Book din Familieoplevelse på MTB i Slettestrand!

Se kommende datoer i vores aktivitetsprogram