< Åben menu

Guidet Vildmarkstur på MTB

Vores Vildmarkstur på MTB er en helt unik 3-dages guidet MTB tur gennem den danske vildmark! Vores dygtige guider finder de bedste ruter og de hyggeligste lejrpladser, henter de bedste, lokale råvarer hjem og skaber en uforglemmelig naturoplevelse i den vilde, nordjyske natur.

Vildmarkstur på MTB er vores helt eget koncept, der er opstået fordi det lige præcis er sådan vi allerhelst selv vil tilbringe tre oplevelsesrige dage på mountainbiken og i naturen.  Som deltager kan du se frem til vild natur, vilde spor og vild mad! I løbet af de tre dage skal vi køre to længere ture gennem noget af den vildeste, smukkeste og mest øde natur vi har i Danmark. Overnatningen foregår delvist udendørs og, når der skal hygges sker det rundt om bålet, foran pejsen og i vildmarkskaret. Derudover kan du se frem til at smage på fantastiske, lokale råvarer, når vi sammen med Kresten Kronborg fra Madsmedjen skal tilberede lækker mad over åben ild.

Forslag til programmet

Dag 1

15.00-16.00: Ankomst og mulighed for kaffe og kage.
Tasker og sovepose afleveres i receptionen ved ankomst.

16.00: Cyklerne læsses på trailer.

16.30: Vi mødes omklædte i gården foran receptionen. Her venter der en bil, som fragter alle mand ud i den danske vildmark vest for Slettestrand! Bilen stopper et stykke fra lejrpladsen, men bagagen bliver fragtet hele vejen til lejrpladsen, så den skal du ikke tænke på at cykle med. På dag et cykler vi en kortere tur på 30-60 minutter.

Ved lejren skal der hygges, drikkes lokal øl, fortælles røverhistorier og nydes et lækkert måltid af lokale råvarer. Overnatning dag 1 aften foregår i telt, Lavvu eller noget andet spændende!

Dag 2

Dag 2 starter med hygge omkring bålet, hvor der i fællesskab skal laves energirig ”Vildmarks morgenmad”. Omkring kl. 10 cykler vi af sted mod Slettestrand. Foran os venter der ca. 6 timers cykling og 50-70 km. Sammen skal vi køre naturlige spor og opleve den smukke og vilde natur! Undervejs kommer vi bl.a. forbi Danmarks eneste fuglefjeld, det gamle fiskerleje Thorupstrand og masser af flotte udsigtspunkter. Vores guider sørger for masser af historier omkring landskabet og kulturen undervejs.
Bagagen fragtes videre til næste lejr, så du skal kun cykle med det, du har brug for i løbet af dagen. 

Frokosten på dag 2 bliver både frisk, lækker og autentisk. Mere vil vi ikke sige, men glæd dig!

Først på aftenen ankommer vi til Madsmedjen. Her skal vi i fællesskab, og under kyndig vejledning, tilberede en lækker menu af lokale råvarer i Madsmedjens brændefyrede ovne. Herefter står den på hygge foran pejsen og afslapning i vildmarkskaret.

Fra dag 2 til 3 er der mulighed for at sove indendørs for dem, der har lyst til det.

Dag 3

Vi tilbereder og spiser morgenmad på Madsmedjen. Herefter cykler vi en guidet tur på 2 til 3 timer i den fantastiske natur tæt på Slettestrand. Undervejs kommer vi forbi MASSEVIS af imponerende fortidsminder og betagende udsigtspunkter. Efter cykelturen er der afslapning og hygge i vores sauna og varmtvandsbassin.

13.00 Slutter vi turen af med frokostbuffet i Slettestrand.

Pakkeliste

Udover det oplagte skal du medbringe følgende:

 • Sovepose til sæsonen og et underlag (vi medbringer lammeskind, der kan bruges efter ønske).
 • Funktionel MTB og hjelm.
 • En rygsæk til at medbringe det mest nødvendige på turene dag 2 og dag 3, vi foreslår en taske på minimum 10 liter
 • 2 vandflasker eller en vandblære til at have i tasken.
 • Eventuelt snacks til den lange tur på dag 2
 • Ekstra slange og geardrop (vi medbringer de mest nødvendige reservedele).
 • Pandelampe og evt. forlygte til MTB.
 • Badetøj og håndklæde.

Pris

2.695,-/person ved min. 8 personer

Prisen inkluderer:

 • Alle måltider fra kaffe og kage på ankomstdagen til og med frokost på afrejsedagen
 • Drikkevarer: øl, vin, vand og kaffe
 • Eventyrlig overnatning i det fri – eller inden døre fra dag 2 til 3, giv os meget gerne besked på forhånd, hvis I ønsker dette!
 • Adgang til varmtvandsbassin, sauna og vildmarkskar
 • Erfaren lokal guide under hele turen

Afhængig af antallet af deltagere, vil der være en eller to guider til turen – maks. 12 deltagere pr. guide.

Psst… Vi tilbyder også Vildmarkstur på MTB som event på udvalgte datoer.