< Åben menu

Mountainbike Introkursus

Er du nybegynder eller har du måske aldrig prøvet at køre mountainbike før? Så er vores mountainbike introkursus eller begynderkursus et rigtig godt sted at starte! Du har mulighed for at leje cykel i forbindelse med kurset til en god pris.

Info om mountainbike introkursus

Når du skal på mountainbike introkursus eller begynderkursus hos os, mødes vi ved receptionen. Derefter kører vi sammen enten til vores mountainbike teknikbane beliggende ved vores mountainbike camp eller direkte på sporene i skoven – alt efter deltagernes ønsker. I løbet af kurset gennemgås de mest basale teknikker på mountainbike og ellers er der fokus på, at deltagerne får en god oplevelse og får en fornemmelse af, hvad mountainbike er. Kurset varer halvanden time. Er du nybegynder, men ønsker et mere dybdegående kursus, vil vi anbefale dig vores 2,5 timers teknikkursus.

På Feriecenter Slettestrand er der gratis adgang til omklædning, bad og cykelvask i forbindelse med et teknikkursus.

OBS: Alle kurser køres på eget ansvar. Instruktøren tilrettelægger øvelserne på baggrund af en vurdering af rytteren, men det er altid op til den enkelte rytter at vurdere, hvorvidt denne er klar til en forestående udfordring.

Vores instruktører

Vi har tre fuldtidsansatte instruktører, Esben Hauerbach Kornborg, Esben Kold og Heidi Dietz. Derudover arbejder vores web- og marketingansvarlige, Mette Marie Kronborg også som instruktør. I kan læse mere om vores dygtige og professionelle instruktører under Teamet.

Priser i DKK for MTB introkursus

OBS: Vores priser på teknikkurser stiger pr. 1. marts 2019. Priser kan snart findes her på siden.

Antal deltagere pr. instruktørPris pr. person
1 person505,-
(inkl. frokost: 610,-)
2 personer390,-
(inkl. frokost: 495,-)
3 personer325,-
(inkl. frokost: 430,-)
4 personer275,-
(inkl. frokost: 380,-)
5 personer220,-
(inkl. frokost: 325,-)
6-9 personer170,-
(inkl. frokost: 275,-)
10-16 personer*130,-
(Inkl. frokost: 235,-)

I forbindelse med vores introkursus kan du leje en mountainbike til 100 DKK (prisen gælder KUN ved introkursus). Se mere om vores udlejningscykler.

NB: ved et tillæg på DKK 40,-/person kan frokostbuffet ændres til aftenbuffet. Priserne er inklusiv isvand til maden og eksklusiv andre drikkevarer.

* ved stor niveauspredning anbefaler vi max. 12 personer pr. instruktør. 

Hverdagsrabat

Vores instruktører er ofte hårdt bookede i weekenderne, ofte flere måneder frem. Derfor giver vi 15% rabat på teknikkurser, som afholdes på hverdage. Hverdagsrabat gælder ikke fredag efter kl. 15.

Der er ikke hverdagsrabat på helligdage og i travlt optagede ferieperioder.

Book et introkursus nu!

Send os en mail