< Åben menu

Mountainbike Introkursus

Er du nybegynder eller har du måske aldrig prøvet at køre mountainbike før? Så er vores mountainbike introkursus eller begynderkursus et rigtig godt sted at starte! Du har mulighed for at leje cykel i forbindelse med kurset til en god pris.

Info om mountainbike introkursus

Når du skal på mountainbike introkursus eller begynderkursus hos os, mødes vi ved receptionen. Derefter kører vi sammen enten til vores mountainbike teknikbane beliggende ved vores mountainbike camp eller direkte på sporene i skoven – alt efter deltagernes ønsker. I løbet af kurset gennemgås de mest basale teknikker på mountainbike og ellers er der fokus på, at deltagerne får en god oplevelse og får en fornemmelse af, hvad mountainbike er. Kurset varer halvanden time.

På Feriecenter Slettestrand er der gratis adgang til cykelvask i forbindelse med et teknikkursus. Du kan købe adgang til vores nye, lækre varmtvandsbassin 60,-/person.

OBS: Alle kurser køres på eget ansvar. Instruktøren tilrettelægger øvelserne på baggrund af en vurdering af rytteren, men det er altid op til den enkelte rytter at vurdere, hvorvidt denne er klar til en forestående udfordring. Vi gør opmærksom på, at teknikundervisning i weekender, helligdage og ferier kun er muligt i forbindelse med booking af ophold. 

Vores instruktører

I kan læse mere om vores dygtige og professionelle instruktører under Teamet.

Priser i DKK for MTB introkursus

Antal deltagere pr. instruktørBoende gæster
(Pris pr. person)
Ikke-boende gæster
(Pris pr. person)
1 person1045,-
(inkl. frokost: 1.210,-)
1.145,-
(inkl. frokost: 1.310,-)
2 personer545,-
(inkl. frokost: 710,-)
635,-
(inkl. frokost: 800,-)
3 personer365,-
(inkl. frokost: 530,-)
425,-
(inkl. frokost: 590,-)
4 personer275,-
(inkl. frokost: 440,-)
320,-
(inkl. frokost: 485,-)
5 personer235,-
(inkl. frokost: 400,-)
260,-
(inkl. frokost: 425,-)
6-8 personer205,-
(inkl. frokost: 370,-)
215,-
(inkl. frokost: 380,-)

I forbindelse med vores introkursus kan du leje en mountainbike til 150 DKK. Cyklen skal afleveres igen umiddelbart efter kurset ellers gælder priserne for en hel dags udlejning. Se mere om vores udlejningscykler.

NB: ved et tillæg på DKK 35,-/person kan frokostbuffet ændres til aftenbuffet. Priserne er inklusiv isvand til maden og eksklusiv andre drikkevarer.

Priserne er gældende indtil d. 31/12 2023.
OBS! Vi tillader os at holde lukket i en periode henover vinteren, hvor der ikke er mulighed for mountainbikekursus – læs mere og se vores aktuelle åbningstider her. 

Book et introkursus nu!

Send os en mail