< Åben menu

Mountainbike Udlejning

Lej en af vores fede mountainbikes og få en sjov oplevelse på de fantastiske MTB spor i Slettestrand! Hvis du spørger os, er det den sjoveste måde at opleve naturen på!

I Slettestrand kan du leje mountainbikes i alle størrelser – også til børnene. Vores mountainbikes er til både voksne og børn er hardtails fra Whyte bikes.

Du behøver ikke at have prøvet mountainbike før, for at leje en mountainbike og køre en tur i Svinkløv Plantage. Her finder du nogle af Danmarks bedste mountainbike spor med noget til alle niveauer – også børnene! Derfor har vi selvfølgelig også børnecykler til udlejning, der passer børn helt ned til 5 år. For de mindste mountainbikere i familien, har du mulighed for at leje et af vores Feva Starseats, hvor børn i alderen 2-4 år kan køre med på forældrenes cykel.

Vores dygtige personale hjælper gerne med at planlægge en rute, der passer til dit niveau og ønsker til turen. Sporene i Svinkløv plantage er velmarkeret, og det er nemt at finde rundt på egen hånd. Med vores sporkort i lommen kan du nemt benytte dig af grusvejene til at cirkle tilbage til starten af din yndlings nedkørsel eller finde en smutvej hjem, når benene ikke kan mere!

Alle vores udlejningscykler er med flade almindelige pedaler (flats), så du behøver ikke at have specielle cykelsko til turen – du kan sagtens komme af sted med almindelige kondi-sko. Vi har desværre ikke klik-pedaler til rådighed.

Det er enormt vigtigt for os, at du får den bedste oplevelse, når du skal nyde en tur på de gode spor i området. Derfor sørger vi for, at alle cykler er i top stand. De bliver løbende udskiftet eller får en gennemgribende servicering hver vinter, ligesom vi selvfølgelig tjekker cyklerne efter hver udlejning og udføre løbende reparationer efter behov. Vi er seriøse om sikkerhed, og derfor er det påkrævet at køre med cykelhjelm, når du lejer en af vores cykler. Vi tilbyder gratis lån af en af vores SMITH cykelhjelme i forbindelse med din cykeludlejning – du er selvfølgelig også velkommen til at bruge din egen hjelm.

Praktisk info, når du skal leje en mountainbike

  • Vi anbefaler booking i god tid, da vores mountainbikes er meget populære!
  • Hav din højde klar ved booking og brug størrelsesguiden til at vælge den cykel, der passer til dig.

Book din mountainbike nu!

Klik her