< Åben menu

Mountainbike Udlejning

Vi udlejer mountainbikes i alle størrelser. Vores mountainbikes er 27,5″ hardtails fra Santa Cruz Bicycles og børnecykler er fra Whyte bikes. Vores udlejningscykler bliver udskiftet løbende, så vi kan sikre dig den bedste oplevelse, når du skal nyde de gode spor i området!

Info om mountainbike udlejning

For at finde den korrekte udlejningscykel til dig, beder vi dig oplyse din højde, når du booker en cykel. Det er en god ide at booke i god tid da vores udlejningscykler er meget populære!

Du kan låne en hjelm gratis, når du lejer cykel hos os. Det er påbudt at køre med hjelm, når du lejer en af vores cykler. OBS: grundet COVID-19 opfordrer vi gæster til at medbringe egen hjelm. Har du ikke selv en hjelm, kan du fortsat låne af os (hjelme sprittes af, når de har været i brug).

Cyklerne er med almindelige pedaler. Vi har ikke klikpedaler og sko med klik til udlejning.

Læs mere om vores udlejningscykler til voksne, Santa Cruz Camelion her!

Cykler skal afhentes mellem kl. 9.00 og 11.00* og afleveres senest kl. 16.00, medmindre andet er aftalt. 

Er du ikke boende gæst på Feriecenter Slettestrand, kan du tidligst reservere en MTB dagen før da vi har så stor efterspørgsel fra boende gæster. 

*Hentes cyklen ikke inden for dette tidsrum forbeholder vi os retten til at leje den ud til anden side. 

Priser i DKK for MTB udlejning

 Overnattende gæsterIkke-overnattende
gæster
Dagsleje
225,-/voksen
150,-/barn
325,-/voksen
195,-/barn
2 dage*325,-/voksen
225,-/barn
Ikke muligt
3 dage*440,-/voksen
300,-/barn
Ikke muligt

Udenfor weekender og ferieperioder har du mulighed for at benytte dig af vores “eftermiddags-leje”-tilbud til: 195,-/voksen og 110,-/barn for boende gæster og 225,-/voksen og 150,-/barn for ikke-overnattende gæster. Aftal afhentning og aflevering ved booking. 

*Lejer du cyklen i flere dage skal den tilbageleveres på værkstedet hver eftermiddag af hensyn til forsikring. Vi sætter en seddel på, så du får samme cykel dagen efter. 

En mistet cykel erstattes af lejer.

Vi udlejer få touringcykler til DKK 110,- pr. dag.

Book udlejningscykler

Send os en mail