< Åben menu

Anders Kronborg

Anders er yngste mand i Kronborg-flokken. Han har arbejdet i virksomheden de sidste 10 år, som opvasker, aktivitetetsmedarbejder, pædagog, receptionist og igennem årene med mere og mere ansvar. De sidste to år er han begyndt at køre mere og mere MTB og er efterhånden den der træner mest på Team Slettestrand.

Anders blev for alvor bidt af MTB da han fik sin Santa Cruz Tall Boy Lt i 2013. Den er siden blevet skiftet ud med en Tallboy med mindre vandring, og der er kommer lidt mere fokus på at være hurtig fremfor ”bare” at have det sjovt. Glæden ved MTB er både når det går stærkt og den mere teknisk betonede del af sporten.

Udover MTB bruger Anders også en del tid på at løbe og svømme… Ja det bærer hen mod noget der faktisk mest af alt ligner multisport! Anders dyrker lige for tiden Xterra og han er faktisk ret god til det! Så god at han i 2015 har kvalificeret sig til VM i Xterra på Hawaii i sin aldersgruppe.

Men når Anders engang imellem kommer ud på en cykel med lidt mere vandring (indtil videre noget han låner sig til) gør han det faktisk – nogle ville sige irriterende – godt. Han kørte sig bl.a. på podiet til en afdeling af Dansk Downhill cup, som blev holdt i Slettestrand.

Så hvis du ser en (hurtig) fyr med lyse krøller, flagrende ud af alle huller på hjelmen, iført en tætsiddende lycradragt uden ærmer – så er han okay.

Sponsorer

Santa Cruz Bicycles

Trimtex