< Åben menu

Teknikbanen

Vores mountainbike teknikbane ligger ved vores MTB camp, Den Gamle Smedje. Vi har selv opført banen gennem en årrække med det formål at lave et intensivt og sjovt træningsområde, hvor mountainbikere på alle niveauer kan blive udfordret og udvikle sig på rekordtid. På banen finder du drops i forskellige højder, et crosstrack med berms, north shore, stensektioner i forskellige sværhedsgrader, tables (hop), gaps, og en længere sektion med en god blanding af alt det ovennævnte.

Vores teknikbane er tiltænkt undervisning i forbindelse med teknikkurser eller instruktørkurser. Hvis du bor her hos os, kan du dog også kvit og frit benytte dig af banen. Det er dog kun muligt i tidsrum, hvor du på forhånd har aftalt det med os da banen ofte benyttes til kurser. Kom og spørg i receptionen!

Er du ikke boende gæst på Feriecenter Slettestrand, kan du købe adgang til teknikbanen – kontakt receptionen på tlf. 9821 7044.


Vores teknikbane ligger på et privat område og der er kun adgang ifølge med en instruktør eller efter aftale med os. Al færdsel på banen sker på eget ansvar. Der er flere gange dagligt opsyn med banen.