< Åben menu

Svinkløv og Kollerup

Denne rute er den markerede rute i Svinkløv Plantage, med de røde og sorte sløjfer, i kombination med ruten i Kollerup Plantage. Når du har kørt ca. halvdelen af sporet i Svinkløv Plantage kommer du til forbindelsesvejen til Kollerup. Den er markeret med grønne pile. Husk at holde øje med pælen som viser af mod Kollerup! Når du starter fra Feriecenter Slettestrand, finder du ruten ved at køre mod Hjortdal (væk fra havet) og dreje ind af Sletteåvej – første vej på højre hånd. Efter ca. 150 m. kører du på ruten, som løber på din venstre hånd. Bemærk at ruten er ensrettet og vi henstiller på det kraftigste til, at dette overholdes for at undgå ulykker og fordi sporet simpelthen bare er sjovest, når det køres i den rigtige retning!

Vi anbefaler ruten til dig, som er klar på hele 35 km. hovedsageligt på hårdt og fedt singletrack! På turen kommer du både ud på de svære tekniske sektioner på Svinkløv-sporet og de mere let-kørte spor i Kollerup, hvor man dog stadig skal holde tungen lige i munden og virkelig kan få noget fart i cyklen! Tager du billeder på sporet, så husk at dele dem med os og alle de andre mountainbikere (#mtbslettestrand).

Distance: 35 km.
Højdemeter: 566 m
Køretid: 1,40  – 3 timer
Sværhedsgrad: Svær

Vi vil anbefale dig at sætte dig godt ind i Naturstyrelsens mountainbike kodeks, inden du begiver dig ud på de fede spor! Der er rigtig mange brugere af vores smukke natur og det er vigtigt, at alle føler sig velkomne og trygge, når de færdes på sporene. Husk altid at møde andre brugere med et smil og vær “flink af natur”!