< Åben menu

Vinterferie på MTB

11.-27. februar 2022

I uge 7 og 8 står vi klar med en masse sjove mountainbike-aktiviteter for jer, der gerne vil holde vinterferie på MTB! Vi har sammensat et helt vildt program for vinterferien – vi kalder det “Vild Vinterferie”!


Vores vinterferie aktiviteter er for alle, der kan lide at være aktive i den vilde, danske natur. For alle os, der elsker MTB vil der være guidede MTB ture og teknikkurser – også for de alle mindste gæster! Derudover byder programmet på vandreture, madlavning over bål, pandekagehygge og naturterapi. Det er selvfølgelig også muligt at få varmen igen og få musklerne løsnet op indendørs, bl.a. med yoga, saunagus eller en tur i vores dejlige varmtvandsbassin.

Psst… Er du på udkig efter overnatning i vinterferien – og gerne med fantastisk MTB lige uden for døren? Så tag et kig på vores vinterferietilbud!

Vinterferie aktiviteter 2022

Herunder kan du se vores aktivitetsprogram til vinterferien 2022. Der er aktiviteter for hele familien, og de fleste aktiviteter er også åbne for jer, der ikke er boende gæst hos Feriecenter Slettestrand.

Ved alle aktiviteter gælder følgende:

  • Mødested ved receptionen, medmindre andet er angivet.
  • Børnepriser gælder for børn fra 3-12 år.
  • Ønsker du at leje en cykel i forbindelse med en MTB aktivitetet er prisen 150,-. Cyklen afleveres umiddelbart efter eller lejes resten af dagen for 110,-/boende gæst eller 225,-/ikke-boende gæst.

Husk tilmelding til de aktiviteter, der kræver, at du booker en plads – det kan du gøre i receptionen, eller ved at kontakte os på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk.

Indtast datoerne for din vinterferie i Slettestrand og se, hvilke aktiviteter vi tilbyder de dage du er her!

OBS! Programmet bliver opdateret løbende. Det endelige program plejer at være på plads i starten af februar. 

Download GoVisit App’en og se flere aktiviteter i nærområdet

Vi opfordre vores gæster til at downloade GoVisit App’en til telefonen, hvor du både kan se vores egne aktivitetsprogram og finde flere spændende aktiviteter i nærområdet.

MTB teknikkurser i vinterferien

Udover ovenstående aktiviteter, har du også i begge uger mulighed for at booke individuelle teknikkurser, hvis du vil mere i dybden eller har specifikke behov.

Gratis aktiviteter kun for boende gæster – tilbydes alle dage

10.00-16.00: Bålhygge i aktivitetsgården
Nyd en hyggelig stund omkring bålet! Hvis ikke der allerede er tændt op i bålet, er du velkommen til selv at gøre det. Har I lyst til at bage pandekager over bål, kan der købes dej og syltetøj fra køkkenet til 20 kr. pr. person – så længe lager haves.

Lån en kreakasse
Kom og lån en kreakasse i receptionen og lav en perleplade, et armbånd eller en flot figur. Husk at aflevere kassen når du er færdig med den, så andre kan få glæde af den.

Book Vild Vinterferie

Send os en Email