< Åben menu

Vinterferie på MTB

10.-26. februar 2023

Vi står klar med en masse sjove mountainbike-aktiviteter for dig, der gerne vil holde vinterferie på MTB eller omgivet af naturen – vi kalder det “Vild Vinterferie”!


Vores vinterferie aktiviteter er for alle, der kan lide at være aktive i den vilde, danske natur. For alle os, der elsker MTB vil der være guidede MTB ture og teknikkurser – også for de alle mindste gæster! Derudover byder programmet på Krible-Krable tur, sanketur og bålhygge med Madsmedjen samt pandekagehygge. Det er selvfølgelig også muligt at få varmen igen og få musklerne løsnet op indendørs, bl.a. med yoga, saunagus eller en tur i vores dejlige varmtvandsbassin.

Psst… Er du på udkig efter overnatning i vinterferien – og gerne med fantastisk MTB lige uden for døren? Så tag et kig på vores vinterferietilbud!

Vinterferie aktiviteter 2023

Herunder kan du se vores aktivitetsprogram til vinterferien 2023. Der er aktiviteter for hele familien, og alle er velkomne til at være med – også dig, der ikke er boende gæst hos Feriecenter Slettestrand.

Indtast datoerne for din vinterferie i Slettestrand og se, hvilke aktiviteter vi tilbyder de dage du er her!

OBS! Programmet bliver opdateret løbende. Det endelige program plejer at være på plads i starten af februar. 

Ved alle aktiviteter gælder følgende:

  • Mødested ved receptionen, medmindre andet er angivet.
  • Børnepriser gælder for børn fra 3-12 år.
  • Ønsker du at leje en cykel i forbindelse med en MTB aktivitetet er prisen 150,-. Cyklen afleveres umiddelbart efter eller lejes resten af dagen for 110,-/boende gæst eller 225,-/ikke-boende gæst.

MTB teknikkurser i vinterferien

Udover ovenstående aktiviteter, har du også i begge uger mulighed for at booke individuelle teknikkurser, hvis du vil mere i dybden eller har specifikke behov.

MTB udlejning

Du har selvfølgelig også mulighed for at leje en af vores fede udlejning mountainbikes i vinterferie, så du kan komme ud og køre en tur på de fantastiske MTB spor i Svinkløv Plantage!

Vi glæder os til at se dig til en Vild Vinterferie i Slettestrand!

Book Vild Vinterferie

Send os en Email