< Åben menu

Påskeløbet Slettestrand “Trail edition” 2024

24. marts 2024

Den 24. marts 2024 holder Hjortdal MTB traditionen tro “Påskeløbet Slettestrand”. Vi gentager successen fra sidste år og står igen klar med et hyggeligt MTB trailløb med samme format som vi kender det fra Mountainbike trailcup Danmark og enduroløb i udlandet. Der er skruet helt op for hyggen, det sociale og lækre flow-spor! Samtidig får du lov at dyste mod vennerne på udvalgte sektioner – også kaldet “stages”. Stages er timede sektioner og det er her tiden tæller og vi konkurrerer! I sendes afsted fra starten i grupper på 10 personer og når der ikke lige køres stages, er der god tid til at hygge-snakke og nyde de fantastiske udsigter, som I møder på ruten.
RUTEN
Den samlede rute består af de markerede spor i Svinkløv Plantage og er ca. 20 km. lang. Undervejs møder du 8-10 timede stages. Der skal køres stages på både blå, røde og en enkelt sort sektion. Stages er primært på nedkørsler, men også flowsektioner, hvor der skal trædes. De er tydeligt markeret med minestrimmel og starten er skiltet. Hvis du ikke kan køre sort og måske heller ikke alle de røde nedkørsler – så fortvivl ikke! Det er helt OK at trække/løbe ned over de sværeste sektioner – det er der også andre der gør.
Børneruten
Hvis du er 13 år eller derunder, kan du vælge at køre enten den lange rute, som beskrevet ovenfor, eller en kortere rute på ca. 10 km. Her vil den sorte stage samt de sværeste røde stages være skåret fra. Børneruten vil være skiltet hvor den afviger fra den lange rute, men vi vil anbefale at en forælder eller anden voksen kører med sammen med de mindste børn.
KLASSER
– Herre
– Dame
– Herre E-bike
– Dame E-bike
– Ungdom drenge (14 år til og med 17 år)
– Ungdom piger (14 år til og med 17 år)
– Børn kort (13 år og derunder)
– Børn lang (13 år og derunder)
TILMEDLING
Tilmelding og mere info på linket her: https://www.sportstiming.dk/event/13829