< Åben menu

Sommerferien på MTB

Uge 27-28-29-30-31 2022

I sommerferien har vi masser af aktiviteter for både børn og voksne. Der vil være åbne MTB teknikkurser, MTB for børn, guidede ture, bålhygge, yoga i naturen og mange andre aktiviteter for hele familien.


Sommerferie aktiviteter 2022

Vores sommer aktivitetsprogram byder på en række fede MTB oplevelser for hele familien – også for dig, der ikke er boende gæst hos Feriecenter Slettestrand. Som noget helt nyt i 2022 har du nu muligheden for at prøve E-MTB i Slettestrand!

Aktiviteterne bliver løbende lagt ind på vores aktivitetsprogram herunder, så hold øje med siden. Du kan også følge os på Facebook, hvor aktiviteterne bliver oprettet som events.

Ved alle aktiviteter gælder følgende:

  • Mødested ved receptionen
  • Børnepriser gælder for børn under 12 år.
  • Ønsker du at leje en cykel i forbindelse med en MTB aktivitet er prisen 150,- /cykel. Cyklen afleveres umiddelbart efter eller lejes resten af dagen for 110,-/boende gæst eller 225,-/ikke-boende gæst.

Sommer aktivitetsprogram

Indtast datoerne for din sommerferie i Slettestrand og se, hvilke aktiviteter vi tilbyder den uge du kommer!

Download GoVisit App’en og se flere aktiviteter i nærområdet

Vi opfordre vores gæster til at downloade GoVisit App’en til telefonen, hvor du både kan følge med i vores live program og find flere spændende aktiviteter i nærheden af Feriecenter Slettestrand.

Behov for overnatning i sommerferien?

Se vores sommerferietilbud her!

Gratis aktiviteter kun for boende gæster – tilbydes alle dage

10.00-16.00: Bålhygge i aktivitetsgården
Vi tænder op i bålet hvor i kan hente pandekagedej eller snobrødsdej i køkkenet.

Lån en kreakasse
Kom og lån en kreakasse i receptionen og lav en perleplade, et armbånd eller en flot figur. Husk at aflevere kassen når du er færdig med den, så andre kan få glæde af den.