< Åben menu

Sommerferien på MTB

Uge 27-28-29-30-31 2023

I sommerferien har vi masser af aktiviteter for både børn og voksne. Der vil være åbne MTB teknikkurser, MTB for børn, guidede ture, bålhygge, yoga i naturen og mange andre aktiviteter for hele familien. Og så er der selvfølgelig mulighed for overnatning i vores cykelvenlige ferieboliger med kilometervis af mountainbike udfordringer lige udenfor døren!

Sommerferie på MTB i Slettestrand | Foto: Max Schumann

Lej en feriebolig tæt på MTB sporene i sommerferien

På Feriecenter Slettestrand gør vi alt, hvad vi kan for at give dig de optimale rammer for en god mountainbike ferie. Med et stort udvalg af ferielejligheder og -huse i forskellige størrelser og indretninger, kan du være sikker på at finde en feriebolig, der passer til lige netop dine behov – og hvor din cykel også er velkommen, så den står trygt og sikkert i løbet af din ferie!

Som boende gæst får du fri adgang til en række MTB faciliteter, herunder MTB teknikbane, cykelvask, cykelværksted samt gode priser på teknikkurser, guidede ture, mountainbike udlejning og andre aktiviteter. Derudover får du fri adgang til feriecenterets øvrige faciliteter, herunder vores skønne varmtvandsbassin og sauna – perfekt, hvis du trænger til at få løsnet trætte muskler op efter en fed dag på cyklen!

>> Se vores sommerferietilbud og send os en forespørgsel her!

Sommerferie aktiviteter 2023

Vores sommer aktivitetsprogram byder på en række fede MTB oplevelser for hele familien – også for dig, der ikke er boende gæst hos Feriecenter Slettestrand.

Aktiviteterne bliver løbende lagt ind på vores aktivitetsprogram herunder, så hold øje med siden. Du kan også følge os på Facebook, hvor aktiviteterne bliver oprettet som events.

Sommer aktivitetsprogram

Indtast datoerne for din sommerferie i Slettestrand og se, hvilke aktiviteter vi tilbyder den uge du kommer!

Gratis aktiviteter kun for boende gæster – tilbydes alle dage

Diverse hygge-aktiviteter med Inger Marie
Det kan f.eks. være bålhygge, snitteværksted, trækture, hundehvalpe hygge eller hvad hun ellers finder på! Se tavlen i receptionen for dagens aktiviteter!

Lån en kreakasse
Kom og lån en kreakasse i receptionen og lav en perleplade, et armbånd eller en flot figur. Husk at aflevere kassen når du er færdig med den, så andre kan få glæde af den.

Behov for overnatning i sommerferien?

Se vores sommerferietilbud her!