< Åben menu

Påsken på MTB

1.-10. april 2023

Trænger du til at komme ud og få luftet cyklen i den fantastiske forårsnatur? Så kom til Slettestrand i påskeferien, hvor vi står klar med masser af sjove aktiviteter både med- og uden MTB!


I år byder påskeugen på det populære påskeløb, der arrangeres af vores lokale mountainbike klub, Hjortdal MTB! Derudover vil der igen være Try Out-Door Slettestrand, hvor du får mulighed for at prøve masser af fede outdoor oplevelser i samarbejde med vores fantastiske naboer i Slettestrand-Thorupstrand!

Vi kommer selvfølgelig også til at tilbyde guidet MTB ture for hele familien, Sessions på Sporet for alle jer, der har mod på de røde spor, samt saunagus, bålhygge, yoga og After Trail på vores dejlige, nye terrasse!

Så det er bare med at få cyklen bag på bilen og vende snuden mod Slettestrand for en fed påskeferie på MTB!

Psst… Er du på udkig efter overnatning i påskeferien, og gerne med fantastisk MTB lige uden for døren? Så har vi få ledige lejligheder tilbage – tag et kig her på vores påskeferietilbud!

Påskeferie aktiviteter 2023

Vi er stadig i gang med at planlægge vores påske aktiviteter for 2023 – hold øje med denne side! Der vil være aktiviteter for hele familien, og alle er velkomne til at være med – også dig, der ikke er boende gæst hos Feriecenter Slettestrand!

For alle aktiviteter gælder følgende:

  • Book i god tid, da der er kun et begrænset antal pladser for hvert aktivitet!
  • Mødested ved receptionen, medmindre andet er angivet.
  • Børnepriser gælder for børn fra 3-12 år.

Indtast datoerne for din påskeferie i Slettestrand og se, hvilke aktiviteter vi tilbyder de dage du er her!

OBS! Programmet bliver opdateret løbende. Det endelige program forventes at være på plads medio marts. 

MTB teknikkurser i påsken

Udover ovenstående aktiviteter, har du også mulighed for at booke individuelle teknikkurser, hvis du vil mere i dybden eller har specifikke behov.
OBS! Teknikkurser i ferieperioder er forbeholdt vores boende gæster!

MTB udlejning

Vi tilbyder udlejning af MTB cykler til både børn og voksne. Udlejningscykler skal afhentes i tidsrummet 9-11, hvor værkstedet er bemandet. Ønsker du at leje en cykel i forbindelse med en MTB-aktivitet er prisen 150,- pr. voksen cykel eller 100,- pr. børnecykel. Cyklen skal afleveres umiddelbart efter aktivitetet eller lejes resten af dagen til følgende priser:
Boende gæster: 115,- /voksen og 85,- /barn
Ikke-boende gæster: 220,- /voksen og 140,- /barn

Da vi har et begrænset antal cykler i hver størrelse, anbefaler vi forhåndsbooking af udlejningscykler – kontakt os på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk.

Gratis aktiviteter kun for boende gæster – tilbydes alle dage

10.00-16.00: Bålhygge i aktivitetsgården
Nyd en hyggelig stund omkring bålet! Hvis ikke der allerede er tændt op i bålet, er du velkommen til selv at gøre det. Har I lyst til at bage pandekager over bål, kan der købes dej og syltetøj fra køkkenet til 20 kr. pr. person – så længe lager haves.

Lån en kreakasse
Kom og lån en kreakasse i receptionen og lav en perleplade, et armbånd eller en flot figur. Husk at aflevere kassen når du er færdig med den, så andre kan få glæde af den.

Book din Påskeferie på MTB

Send os en Email