< Åben menu

Svinkløv Plantage

Den markerede rute i Svinkløv Plantage består af 21 km. fed, hård og udfordrende singletrack med masser af flow! Ruten er markeret efter den nationale standard, OnTrail. Den er grundlæggende markeret med blå pile og undervejs er der sløjfer, som er markeret med røde pile og en enkelt med sorte pile, som indikerer at det er en teknisk svær passage. På de sværere passager er der ofte store drops og stejle op – og nedkørsler, som kan udfordre selv erfarne ryttere. Ruten er godt markeret og nem at finde rundt på, på egen hånd. Når du starter fra Feriecenter Slettestrand, kører du mod Hjortdal (væk fra havet) og drejer ind af Sletteåvej – første vej på højre hånd. Efter ca. 150 m. kører du på ruten, som løber på din venstre hånd. Bemærk, at ruten er ensrettet og vi henstiller på det kraftigste til, at dette overholdes for at undgå ulykker og fordi sporet simpelthen bare er sjovest, når det køres i den rigtige retning!

Vi anbefaler ruten til dig, som er klar på en tur med udfordring, men frem for alt masser af flow og sjov på cyklen. De røde/sorte passager er for mere erfarne ryttere. Har du ikke helt mod på dem endnu, vil vi anbefale dig Svinkløv Plantage – blå rute.

Husk at nyde turen, som tager dig fra tæt skov til fantastiske udsigtspunkter, hvor du kan skue over det meste af Jammerbugten!

Distance: 21 km
Højdemeter: 237  m
Køretid: 1,10 – 2 timer
Sværhedsgrad: Svær

Vi vil anbefale dig at sætte dig godt ind i Naturstyrelsens mountainbike kodeks, inden du begiver dig ud på de fede spor! Der er rigtig mange brugere af vores smukke natur og det er vigtigt, at alle føler sig velkomne og trygge, når de færdes på sporene. Husk altid at møde andre brugere med et smil og vær “flink af natur”!