< Åben menu

Martin Østergaard Gertsen

Martin er uden tvivl den mountainbikeinstruktør som kan hoppe højest og køre længst tid på baghjulet! Når det så er sagt, så er Martin både tålmodig og utroligt god til at lære fra sig - hvad enten han underviser nybegyndere eller verdensmestre! Og så er det Martin du skal gå til, hvis cyklen driller - han er nemlig også uddannet cykelmekaniker!

Martin startede med at køre MBX omkring 13 års alderen og det udviklede sig hurtigt til dirt jump og mere hop – og tricksorienteret kørsel. Martin har endda flere gange været i Malaga og Barcelona for at køre BMX & Dirt Jump.

Derfor kommer det nok heller ikke bag på nogen, at Martin også har kørt Downhill – blandt andet i Norge og Tyskland og selvfølgelig i den danske Downhill Cup. Det har dog mere og mere bevæget sig over i trail- / enduroorienteret kørsel, da Danmark jo ikke ligefrem har mange store bjerge og fjelde.

Martin interesserer sig ikke kun for at sidde på en cykel, men også for at bygge det, der nu skal køres på! Han har været med til alt lige fra at hjælpe med at bygge ramper i den lokale skatehal, dirtjump spots eller helt “almindelige” MTB spor. Man skulle næsten tro at Martin og Esben havde mødt hinanden i et tidligere liv, for Martin går om nogen op i konceptet ”NO DIG NO RIDE”.  Derfor ligger det ham heller ikke det mindste fjernt at deltage, når Esben knokler med at vedligeholde og forbedre sporet i Svinkløv plantage.

Martin brænder for at undervise i MTB teknik da der altid er noget at lære og blive bedre til. Han elsker at møde nye mennesker og de udfordringer der ligger i, at vi alle lærer forskelligt og kommer med forskellige erfaringer og forudsætninger.

Som sagt, så er Martin også uddannet cykelmekaniker og har arbejdet som det i cirka 7 år. Alt i alt kan man vel godt kalde ham “lidt” af en cykelnørd og det vil han bestemt kun tage som et kompliment.