< Åben menu

Sporstatus d. 26. november 2015

26. november 2015 Mette Marie Kronborg

Mange er nok nysgerrige efter, hvordan sporene er efter en weekend med sne, som allerede er væk efter der er faldet en del regn først på ugen. Mette har været en tur på sporene og giver dig seneste sporstatus her!

 

Svinkløv-sporet er rigtig fint og der er kun enkelte mudderhuller på ruten, som man med fordel kan køre udenom, hvis man er stedkendt. Overordnet er det dog lækkert og fast og Esben og Allan har efterhånden lavet rigtig mange småforbedringer på korte passager, som gør at hele sporet konstant er i udvikling og fremstår vedligeholdt og med med masser af flow!

Sporet i Kollerup har en meget anden karakter end Svinkløv-sporet og kan ikke holde til lige så store mængder vand. Derfor er der også vådt på en del passager i øjeblikket. Vi anbefaler at man holder sig fra sporet i Kollerup på dage med regn og giver det ro en dags tid efter, så underlaget kan nå at absorbere vandet. Så tag en tur i Svinkløv i stedet, når du ved der er faldet en del vand! Så kan vi tilgengæld skåne Svinkløv-sporet om sommeren, hvor sandet ofte bliver blot-lagt og nyde når Kollerup-sporet er tørt og hurtigt.

God fornøjelse!

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}
/* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */