< Åben menu

Sporstatus d. 11. december 2015

11. december 2015 Esben Kronborg

Det kan siges ret kort: Du bør finde en anden træningsform de næste par dage!

Hvis du alligevel vælger at begive dig ud på de lokale spor, skal du have i baghovedet, at du er i gang med at nedslide og ødelægge et spor, der ellers har tendens til på rekordtid at blive fint igen, bare det får lidt hvile collaboration tools for business.

Hvad skal man så finde på? Forslag til alternativ træning:
– Landevejen er der altid.
– Stranden fra Slettestrand og mod nordvest er pt. rigtig god at køre på. Og det er faktisk en ret fed oplevelse. Du kan evt. køre den ene vej på stranden og den anden vej inde i terrænet ad de mange grusveje.
– Indendørs, supplerende træning. Fx. pilates, smidighedstræning, styrketræning osv. Det hele gavner dine oplevelser på cyklen.
– Servicer din cykel. Affjedring, nav, div. lejer osv overses ofte i det daglige, så giv det en omgang, mens du nyder en juleøl

Det er selvfølgelig ærgerligt med den store mængde nedbør. Specielt fordi vi de sidste 14 dage har knoklet med en større omlægning, der flytter sporet væk fra en af de altid mest ramte sektioner af sporet. Indvielsen må vi dog vente lidt med. Sporet skal have lov til i fred at absorbere vandet. Sådan er det at have naturen som ramme for sin interesse.

Venlig hilsen
Esben Kronborg