< Åben menu

Overkommelig, supplerende træning

13. april 2017 Esben Kronborg

Er det lidt vanskeligt at komme ned over cyklen uden at hvile tungt på hænderne? Hvordan går det med at spænde op under kørsel? Måske du bliver stiv i lænden af at sidde på cyklen?

Du kan gøre noget ved det med en serie meget enkle øvelser. Nedenstående kan aldrig erstatte en god instruktør, men disse simple øvelser kan alligevel være med til at gøre det at cykle lidt sjovere.
Vi har valgt netop disse øvelser, da de tager fat om nogle af de udfordringer, vi siden 2009, hvor vi tilbød vores første kurser med professionelle instruktører, hyppigt har set hos vores kursister.

“Før og efter” er de øvelser, du med fordel kan lave som en del af din opvarmning og lige efter træning. Derfor er det heller ikke nødvendigt at ligge ned under disse øvelser. “Supplerende træning” er øvelser du fint lave mens morgenkaffen løber igennem eller når børnene er puttet. Det tager ikke lang tid, men gør en stor forskel.

Øvelserne udføres af vores MTB- og yogainstruktør, Heidi Dietz og billeder/tekst er sat op af vores receptionist og meget mere: Jens Thimm Valsted.

Plakat med Heidi