< Åben menu

Mountainbike Instruktørkursus

Vi har flere års erfaring med at uddanne mountainbike instruktører for cykleklubber, foreninger, skoler, kommunale væresteder og private. Vi har bl.a. uddannet DGI’s mountainbike instruktører samt underviser på Danmarks Cykle Unions mountainbike trænerkurser. Instruktørkurserne tilrettelægges efter jeres ønsker og de behov I har, i forbindelse med den målgruppe I står overfor at skulle undervise.

Info om mountainbike instruktørkursus

Kurserne afholdes typisk over to dage med overnatning, fuld forplejning og 10 timers undervisning på Feriecenter Slettestrand. Undervisningen er en kombination af teori og praksis, herunder træning af egne færdigheder. Holdstørrelserne er generelt op til 10 personer. Er I flere end 10, er I velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan finde den rette løsning til jer. Under Teamet, kan I læse mere om, hvem der vil tage kærligt hånd om jer, når I kommer på instruktørkursus.

Vær opmærksom på at mange kommuner tilbyder tilskudsordninger til uddannelse af klubinstruktører. Forhør dig i din kommune og vær med til at opgradere din klubs muligheder for vejledning af eksisterende og kommende medlemmer.

Priser i DKK for mountainbike instruktørkursus

OBS: Vores priser på instruktørkurser stiger pr. 1. marts 2019. Priser kan snart findes her på siden.

Samlet pris for instruktørkursus afviklet på 1 nat/2 dages ophold, inkl. fuld forplejning, og 10 timers undervisning, ved 4 til 10 personer:

V. 4-5 personer: DKK 1.935,- pr. person
V. 6-8 personer: DKK: 1.735,- pr. person
V. 9-10 personer: DKK 1.535,- pr. person 

Prisen inkluderer ophold i ferielejlighed (i dele soverum, dog i egen enkeltseng, ved ønske om enkeltværelse påregnes et tillæg på 125,-/person), linnedpakke, frokost, aftensmad, morgenmad og frokost. Mødelokale med kaffe, the og isvand i forbindelse med teoretisk undervisning.

Se vores planlagte events her.

Book et instruktørkursus

Send os en mail