< Åben menu

Mountainbike Instruktørkursus

Vi har flere års erfaring med at uddanne mountainbike instruktører for cykleklubber, foreninger, skoler, kommunale væresteder og private. Vi har bl.a. uddannet DGI’s mountainbike instruktører samt underviser på Danmarks Cykle Unions mountainbike trænerkurser. Instruktørkurserne tilrettelægges efter jeres ønsker og de behov I har, i forbindelse med den målgruppe I står overfor at skulle undervise.

Info om mountainbike instruktørkursus

Kurserne afholdes typisk over to dage med overnatning, fuld forplejning og 10 timers undervisning på Feriecenter Slettestrand. Undervisningen er en kombination af teori og praksis, herunder træning af egne færdigheder. Holdstørrelserne er generelt op til 10 personer. Er I flere end 10, er I velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan finde den rette løsning til jer. Under Teamet, kan I læse mere om, hvem der vil tage kærligt hånd om jer, når I kommer på instruktørkursus.

Feriecenter Slettestrands instruktører er i gang med at tage en international certificering af MTB instruktører og guider og vi bliver dermed blandt de første til at uddanne instruktører ud fra en fælles, international standard, som herhjemme vil være godkendt under DCU. Læs mere her eller kontakt os for yderligere info!

Vær opmærksom på at mange kommuner tilbyder tilskudsordninger til uddannelse af klubinstruktører. Forhør dig i din kommune og vær med til at opgradere din klubs muligheder for vejledning af eksisterende og kommende medlemmer.

Priser i DKK for mountainbike instruktørkursus

Instruktørkursus inkl. fuld forplejning, overnatning og 10 timers undervisning:

V. 4-5 personer: DKK 2.285,- pr. person
V. 6-8 personer: DKK: 1.875,- pr. person
V. 9-10 personer: DKK 1.545,- pr. person 

Ovenstående priser er gældende til og med d. 1. marts 2020.

Prisen inkluderer ophold i ferielejlighed (i lejlighed med andre deltagere, ved ønske om enkeltværelse påregnes et tillæg på 125,-/person), linnedpakke inkl. håndklæder, el-forbrug og slut-rengøring. På ankomstdagen frokostbuffet og dagens menu. På afrejsedagen morgenbuffet og frokostbuffet. Mødelokale med kaffe, te og isvand i forbindelse med teoretisk undervisning.

OBS: ønsker i mere end én instruktør under fx dele af den praktiske træning (det kan være pga. stor niveau-spredning blandt deltagerne), vil der være en merudgift for en ekstra instruktør. Kontakt os, så vi kan lave et tilbud der passer lige netop til jer!

Se vores planlagte events her.

Book et instruktørkursus

Send os en mail