< Åben menu

XTERRA Slettestrand

18.-19. august 2018

Xterra Nordic afvikler i samarbejde med Jammerbugt Kommune, Feriecenter Slettestrand og en række øvrige lokale aktører, årets fedeste sports event i Nordjylland! Hoved-distancen til XTERRA Slettestrand er XTERRA Triathlon, men der er i samme weekend også mulighed for at prøve kræfter med andre versioner af XTERRA.

Herunder kan I finde information om eventet. Og vi står også klar med en super skarp pris på overnatning til alle Xterra deltagere.


Mere info

På Xterra Nordics hjemmeside!

Se også program for weekenden her! Med masser af aktiviteter for tilskuere!

Overnatning

Feriecenter Slettestrand tilbyder yderst Xterra-venlig overnatning med alle faciliteter til grej og udøvere. Vi har cykelvask, cykelværksted, salg af reservedele, energi mm. Derudover varmtvandsbassin, sauna mm. Du må selvfølgelig tage cyklen med i lejligheden og du behøver ikke tænke på mad – det kan vi også klare for dig!

Vi anbefaler vores gode tilbud på MTB-ophold – alt inklusiv, som vi har givet et ekstra lille nyk nedad! Derudover har du mulighed for at placere frokosten på valgfrie dage (da du som deltager har finisher-måltid med i din start). Husk at oplyse, hvilke dage du ønsker frokost, når du booker!

Hvis du ønsker at leje en lejlighed og selv stå for maden, er det også en mulighed! Send os en mail og vi laver en god pris til dig!

Overnatninger2 personer i lejligheden3 eller flere personer i lejligheden
1 nat / 2 dage*780,- 655,-
2 nætter / 3 dage**1110,- 1020,-
3 nætter / 4 dage***1630,- 1435,-
Ovenstående tilbud er kun gældende i forbindelse med XTERRA Slettestrand 2018!
Prisen er en personpris og defineres ud fra, hvor mange betalende personer, I bor i ferieboligen.
*På ankomstdag; dagens menu på buffet og ta`selv isbar, morgenbuffet på afrejsedag. Derudover 1 frokostbuffet på valgfri dag.
**På ankomstdag; dagens middag på buffet, mellemdag morgenbuffet, dagens middag på buffet og ta`selv isbar , morgenbuffet på afrejsedag. Derudover 1 frokostbuffet på valgfri dag.
***På ankomstdag; dagens middag på buffet, mellemdage morgenbuffet og dagens middag på buffet (sidste aften ta`selv isbar), morgenbuffet på afrejsedag. Derudover 2 x frokostbuffet på valgfrie dage.
Alle ophold er inklusiv en linnedpakke inkl. håndklæder, forudbetalt el-forbrug, slut-rengøring og fri adgang til faciliteterne. Der er ikke tillæg for handicapvenlige ferieboliger eller for havkig. Hunde er velkomne mod et tillæg på DKK 150,-. Opholdet kan forlænges med frokostbuffet på ankomstdag ved et tillæg.

Book ophold i forbindelse med XTERRA

Send os en mail