< Åben menu

Vildmarksweekend på MTB april

30. april-2. maj 2021

Kom med på tur gennem den danske vildmark på mountainbike! Vi har sammensat de bedste guidede ture, fundet de hyggeligste lejrpladser og hentet de bedste, lokale råvarer hjem til en helt unik naturoplevelse i den vilde, nordjyske natur.


Weekenden er fuldt booket – vi har stadig pladser på vores vildmarksweekend i oktober. Kontakt Mette på: mmk@slettestrand.dk hvis du ønsker at komme på venteliste.

Vildmarkstur på MTB er vores helt eget koncept, der er opstået fordi det lige præcis er sådan vi allerhelst selv vil tilbringe tre oplevelsesrige dage på mountainbiken og i naturen.  Som deltager kan du se frem til vild natur, vilde spor og vild mad! I løbet af de tre dage skal vi køre to længere ture gennem noget af den vildeste, smukkeste og mest øde natur vi har i Danmark. Overnatningen foregår udendørs og vil skal hygge rundt om bålet, foran pejsen og i vildmarkskaret. Derudover kan du se frem til at smage på fantastiske, lokale råvarer, når vi sammen med Kresten Kronborg fra Madsmedjen skal tilberede lækker mad over åben ild.

Program

Dag 1
15.00-16.00: Ankomst og mulighed for kaffe og kage.
Tasker og sovepose afleveres i receptionen ved ankomst.

16.00: Cyklerne læsses på trailer.

16.30: Vi mødes omklædte i gården foran receptionen. Her venter der en bus, som fragter alle mand ud i den danske vildmark vest for Slettestrand! Bussen stopper et stykke fra lejrpladsen, hvorfra der cykles det sidste stykke. Bagagen bliver fragtet hele vejen til lejrpladsen, så den skal du ikke tænke på at cykle med.

Ved lejren skal der hygges, drikkes lokal øl, fortælles røverhistorier og nydes et lækkert måltid af lokale råvarer. Overnatning fredag aften foregår i telt, Lavvu eller noget andet spændende!

Dag 2
Vi tilbereder og spiser morgenmad ved lejren. Herefter cykler vi samlet eller i to grupper videre. På vores vej skal vi cykle fede, naturlige spor og opleve den smukke og vilde natur! Vi er afsted i ca. 7 timer inklusiv flere kortere pauser undervejs og en lang frokostpause. Bagagen fragtes videre til næste lejr, så du skal kun cykle med det, du har brug for i løbet af dagen. 

Sidst på eftermiddagen ankommer vi til Madsmedjen. Her skal vi tilberede en lækker menu af lokale råvarer i samarbejde med Kresten. Og så står den ellers på hygge foran pejsen og i vildmarkskaret.

Fra dag 2 til 3 er der mulighed for at sove indendørs for dem, der har lyst til det.

Dag 3
Vi tilbereder og spiser morgenmad ved lejren. Herefter cykler vi en guidet tur i områderne øst for Slettestrand. Vi cykler i ca. 3 timer med flere kortere pauser undervejs. Efter cykelturen er der afslapning og hygge i vores sauna og varmtvandsbassin.

Kl. 13.00 Slutter vi weekenden af med frokostbuffet i Slettestrand.

Afhængigt af antal deltagere vil, der være en eller to guider på – vi garanterer max. 12 personer per guide.

Pakkeliste

Udover det oplagte skal du medbringe følgende:

  • Sovepose til sæsonen og et underlag (vi medbringer lammeskind, der kan bruges efter ønske).
  • Funktionel MTB og hjelm.
  • En rygsæk til at medbringe det mest nødvendige på turene dag 2 og dag 3, vi foreslår en taske på minimum 10 liter
  • 2 vandflasker eller en vandblære til at have i tasken.
  • Ekstra slange og geardrop (vi medbringer de mest nødvendige reservedele).
  • Pandelampe og evt. forlygte til MTB.
  • Badetøj og håndklæde.

Pris

2.695,-/pers.

Prisen er inklusiv alle måltider (fra kaffe og kage på ankomstdagen til og med frokost på afrejsedagen), drikkevarer (øl, vin, vand) og kaffe, eventyrlig overnatning i det fri (eller inden døre fra dag 2 til 3 – giv os meget gerne besked på forhånd, hvis I ønsker dette!), adgang til varmtvandsbassin, sauna og vildmarkskar samt guide under hele weekenden. 

Har du særlige behov eller ønsker ift. forplejning må du meget gerne oplyse dette ved booking.

Vi gør opmærksom på, at vi kun fuldfører weekendens fulde program ved min. 8 deltagere. I det utænkelige tilfælde at vi ikke kan samle 8 personer, tilpasser vi programmet efter de tilmeldte deltagere og skal selvfølgelig nok informere jer herom i god tid inden turen.  

Tilmelding

Weekenden er fuldt booket – vi har stadig pladser på vores vildmarksweekend i oktober. Kontakt Mette på: mmk@slettestrand.dk hvis du ønsker at komme på venteliste.

Afbestillingsbetingelser

Sker afbestilling mere end 30 dage før ankomstdato betales DKK 300 pr. lejlighed i gebyr.
Sker afbestilling mellem 30 og 2 dage før ankomstdato betales 50% af opholdets fulde pris.
Sker afbestilling mindre end 48 timer før ankomstdato betales opholdets fulde pris.