< Åben menu

Vildmarkstur på MTB oktober

8.-10. oktober 2021

Kom med på tur gennem den danske vildmark på mountainbike! Vi har sammensat de bedste guidede ture, fundet de hyggeligste lejrpladser og hentet de bedste, lokale råvarer hjem til en helt unik naturoplevelse i den vilde, nordjyske natur.


Turen er fuldt booket – kontakt Mette på mmk@slettestrand.dk hvis du ønsker at komme på venteliste. 

Vildmarkstur på MTB er vores helt eget koncept, der er opstået fordi det lige præcis er sådan vi allerhelst selv vil tilbringe tre oplevelsesrige dage på mountainbiken og i naturen.  Som deltager kan du se frem til vild natur, vilde spor og vild mad! I løbet af de tre dage skal vi køre to længere ture gennem noget af den vildeste, smukkeste og mest øde natur vi har i Danmark. Overnatningen foregår delvist udendørs og, når der skal hygges sker det rundt om bålet, foran pejsen og i vildmarkskaret. Derudover kan du se frem til at smage på fantastiske, lokale råvarer, når vi sammen med Kresten Kronborg fra Madsmedjen skal tilberede lækker mad over åben ild.

Program

Dag 1
15.00-16.00: Ankomst og mulighed for kaffe og kage.
Tasker og sovepose afleveres i receptionen ved ankomst.

16.00: Cyklerne læsses på trailer.

16.30: Vi mødes omklædte i gården foran receptionen. Her venter der en bil, som fragter alle mand ud i den danske vildmark vest for Slettestrand! Bilen stopper et stykke fra lejrpladsen, men bagagen bliver fragtet hele vejen til lejrpladsen, så den skal du ikke tænke på at cykle med. På dag et cykler vi en kortere tur på 30-60 minutter.

Ved lejren skal der hygges, drikkes lokal øl, fortælles røverhistorier og nydes et lækkert måltid af lokale råvarer. Overnatning dag 1 aften foregår i telt, Lavvu eller noget andet spændende!

Dag 2
Dag 2 starter med hygge omkring bålet, hvor der i fællesskab skal laves energirig ”Vildmarks morgenmad”. Omkring kl. 10 cykler vi af sted mod Slettestrand. Foran os venter der ca. 6 timers cykling og 50-70 km. Sammen skal vi køre naturlige spor og opleve den smukke og vilde natur! Undervejs kommer vi bl.a. forbi Danmarks eneste fuglefjeld, det gamle fiskerleje Thorupstrand og masser af flotte udsigtspunkter. Vores guider sørger for masser af historier omkring landskabet og kulturen undervejs.
Bagagen fragtes videre til næste lejr, så du skal kun cykle med det, du har brug for i løbet af dagen. 

Frokosten på dag 2 bliver både frisk, lækker og autentisk. Mere vil vi ikke sige, men glæd dig!

Først på aftenen ankommer vi til lejren. Her skal vi i fællesskab, og under kyndig vejledning, tilberede en lækker menu af lokale råvarer.

Dag 3
Vi tilbereder og spiser vores morgenmad. Herefter cykler vi en guidet på 2 til 3 timer i den fantastiske natur tæt på Slettestrand. Undervejs kommer vi forbi MASSEVIS af imponerende fortidsminder og betagende udsigtspunkter. Efter cykelturen er der afslapning og hygge i vores sauna og varmtvandsbassin.

Kl. 13.00 Slutter vi turen af med frokostbuffet i Slettestrand.

Afhængigt af antal deltagere, vil der være en eller to guider på – vi garanterer max. 12 personer per guide.

Pakkeliste

Udover det oplagte skal du medbringe følgende:

  • Sovepose til sæsonen og et underlag (vi medbringer lammeskind, der kan bruges efter ønske).
  • Funktionel MTB og hjelm.
  • En rygsæk til at medbringe det mest nødvendige på turene dag 2 og dag 3, vi foreslår en taske på minimum 10 liter
  • 2 vandflasker eller en vandblære til at have i tasken.
  • Eventuelt snacks til den lange tur på dag 2
  • Ekstra slange og geardrop (vi medbringer de mest nødvendige reservedele).
  • Pandelampe og evt. forlygte til MTB.
  • Badetøj og håndklæde.

Pris

2.695,-/pers.

Prisen er inklusiv alle måltider (fra kaffe og kage på ankomstdagen til og med frokost på afrejsedagen), drikkevarer (øl, vin, vand) og kaffe, eventyrlig overnatning i det fri, adgang til varmtvandsbassin og sauna samt guide under hele weekenden. 

Har du særlige behov eller ønsker ift. forplejning må du meget gerne oplyse dette ved booking.

Vi gør opmærksom på, at vi kun fuldfører weekendens fulde program ved min. 8 deltagere. I det utænkelige tilfælde at vi ikke kan samle 8 personer, tilpasser vi programmet efter de tilmeldte deltagere og skal selvfølgelig nok informere jer herom i god tid inden turen.  

Tilmelding

Turen er fuldt booket – kontakt Mette på mmk@slettestrand.dk hvis du ønsker at komme på venteliste. 

Afbestillingsbetingelser

Sker afbestilling mere end 30 dage før ankomstdato betales DKK 300 pr. lejlighed i gebyr.
Sker afbestilling mellem 30 og 2 dage før ankomstdato betales 50% af opholdets fulde pris.
Sker afbestilling mindre end 48 timer før ankomstdato betales opholdets fulde pris.