< Åben menu

AFLYST! | Trail/enduro weekend

20.-22. november 2020

Dette arrangement er desværre aflyst grundet de nye restriktioner gældende i Jammerbugt kommune. Vi glæder os til at byde velkommen til flere fede MTB events i 2021 – hold øje med vores Facebook side for nærmere info!

Vi gentager succesen fra marts, hvor vi havde den fedeste weekend med fokus på at køre en masse tekniske spor! Så er du til trail og måske endda enduro eller er du bare vild med at udfordre dig selv på cyklen? Så er den her weekend helt sikkert noget for dig!  Der vil være MTB tekniktræning, tekniske MTB spor, god mad og hygge på programmet! Det er en oplagt mulighed for at blive klar til at deltage i den danske Mountainbike trailcup.


Er trail/enduro weekenden noget for mig?

Højst sandsynligt! Weekenden henvender sig til alle os, der elsker at køre tekniske spor og forbedre os på cyklen! Vi kommer til at dele op i flere forskellige niveauer i løbet af weekenden, så der vil være noget for alle! Både dig der allerede giver den gas til trail cup’en – og måske også i udlandet – og dig der måske kun lige har kastet dig ud i at køre lettere, røde sektioner. Eneste krav er, at du har mod på at blive udfordret og kaste dig ud i at køre nogle tekniske spor.

Program

Fredag

Fra kl. 15.00: Tjek ind.

18.00-19.30: Aftensmad.

19.30: Velkomst og præsentation af instruktørerne og weekendens program.

Herefter en lille fortælling om enduro eventyr i den store verden. 

Lørdag

8.00-10.00: Morgenmad.

10.00-12.00: Trail-teknik med forskellige temaer.
Undervisningen foregår både på vores træningsbaner og i skoven. Holdene inddeles efter niveau og der vil ligeledes være et hold kun for kvinder!

12.00-14.00: Frokost.

14.00-16.30: Guidet tur på trail cup ruten fra 2020.
Vi skal ud og finde de fede nedkørsler, både kendte og nogle som kun vil være åbne på dagen. Vi opdeler i 2 hold, så der er noget for alle! 

16.30: Kaffe og kage i hyggehytten.

17.00-18.30: Saunagus og røverhistorier i varmtvandsbassinet.

19.00-20.00: Aftensmad.

20.00-?: Aftertrail og hygge!

Søndag

8.00-10.00: Morgenmad.

10.00-12.00: To muligheder:

  1. Kør selv en tur i terrænnet og kom forbi teknikbanen, hvor vi i dagens anledning har lavet nogle små ekstra udfordringer. Det vil være muligt at arbejde endnu mere med teknikken og få tips og sparring fra en instruktør. 
  2. Kom med en tur i “baghaven” og prøv nogle af de fede nedkørsler som kun er åbne i dagens anledning! På vejen hjem er der mulighed for at køre omkring teknikbanen. 

12.00-14.00: Frokost.

Priser i DKK for Trail weekenden

2 overnatninger i feriebolig alt inklusiv: 

DKK: 1595,-/person,-

Prisen er forudsat at man bor min. 3 pers. i en lejlighed (med to eller tre soverum). Er i 2 pers. og ønsker egen lejlighed er der et tillæg på 150,-/pers. 

Prisen er inklusiv helpension fra fredag aften til og med frokost søndag, undervisning med videre, linnedpakke med sengelinned og håndklæder samt overnatning i feriebolig i enkelt- eller dobbeltværelse i lejlighed med andre deltagere, på feriecentret eller på vores MTB camp 1,5 km fra selve feriecentret. Desuden fri adgang til faciliteter som privat MTB træningsområde, swimmingpool, fitnesscenter, cykelvask- og værksted med videre.

Tilmelding

Vi har oprettet online tilmelding til alle vores events. det betyder også at vi nu beder dig om at betale det fulde beløb, når du tilmelder dig. Det har vi valgt at gøre fordi vi gerne vil bruge så lidt tid som muligt på administration og så meget tid som muligt på at lave en fed weekend til en rimelig pris – det håber vi I forstår! Melder du fra 30 dage før eventet, får du det fulde beløb retur. Bliver du forhindret i at deltage mindre end 30 dage før, står vi altid klar til at lave et gavekort på det fulde beløb. Er i en større gruppe som gerne vil reservere et antal pladser, men endnu ikke ved hvem og hvor mange i kommer, så er i velkomne til at kontakte Mette på mail: web@slettestrand.dk.

Weekenden er fuldt booket – kontakt Mette på mail: mmk@slettestrand.dk hvis du ønsker at komme på venteliste.