< Åben menu

Sommerferien på MTB

Uge 26-27-28-29-30-31 2021

I sommerferien har vi masser af aktiviteter for både børn og voksne. Der vil være åbne MTB teknikkurser, MTB for børn, guidede ture, bålhygge, yoga i naturen og mange andre aktiviteter for hele familien.


Sommerferie aktiviteter 2021

Herunder kan du se vores sommerferie 2021 aktivitetsprogram. Der er aktiviteter for hele familien, og de fleste aktiviteter er også åbne for jer, der ikke er boende gæst hos Feriecenter Slettestrand.

Ved alle aktiviteter gælder følgende:

  • Mødested ved receptionen
  • Børnepriser gælder for børn under 12 år.
  • Ønsker du at leje en cykel i forbindelse med en MTB aktivitetet er prisen 100,-. Cyklen afleveres umiddelbart efter eller lejes resten af dagen for 110,-/boende gæst eller 225,-/ikke-boende gæst.

Husk tilmelding til de aktiviteter, der kræver, at du booker en plads – det kan du gøre i receptionen, eller ved at kontakte os på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk.

Læs mere om vores gode tilbud på sommerferieophold her!

Sommer aktivitetsprogram

Indtast datoerne for din sommerferie i Slettestrand og se, hvilke aktiviteter vi tilbyder den uge du kommer!

Download GoVisit App’en og se flere aktiviteter i nærområdet

Vi opfordre vores gæster til at downloade GoVisit App’en til telefonen. Her kan du følge med i vores live program, få besked om kommende aktiviteter under dit ophold samt se flere spændende aktiviteter i nærområdet.

Gratis aktiviteter kun for boende gæster – tilbydes alle dage

10.00-16.00: Bålhygge i aktivitetsgården
Vi tænder op i bålet og I kan hente pandekagedej eller snobrødsdej i køkkenet.

Lån en kreakasse
Kom og lån en kreakasse i receptionen og lav en perleplade, et armbånd eller en flot figur. Husk at aflevere kassen når du er færdig med den, så andre kan få glæde af den.