< Åben menu

Sommerferien på MTB

Uge 27-28-29-30-31 2018

I sommerferien har vi masser af aktiviteter for både børn og voksne. Der vil være åben MTB teknik, after trail med bålhygge, yoga og meget mere. Husk, at du også altid kan booke individuelle teknikkurser. Vi har også en masse andre aktiviteter for både børn og voksne i sommerferien.


Programmet herunder kører fast i uge 27, 28, 29, 30 og 31. Udover det faste program vil der fra uge til uge også komme andre aktiviteter på – fx Aftertrail i Madsmedjen, Hyg og byg, bålhygge i gården, trækture på heste og meget mere. Tjek vores aktivitetsprogram eller find programmet i receptionen når I ankommer.

Alle dage:
Kl. 8.00-9.00: Værkstedshjælp og udlevering af udlejningscykler

Tirsdag
Kl. 11.00-12.30: Åben teknik* for voksne. Vores dygtige instruktører står klar med gode råd og input. I mens kan børnene evt. deltage i Naturens spisekammer og bålmad for børn.

Onsdag
Kl. 17.15-18.15: Yoga

Torsdag
Kl. 11.00-12.30: Åben teknik* for familier. Vores dygtige instruktører står klar med gode råd og input.

Fredag
Kl. 10.00-11.00: Yoga

*Tilmelding i receptionen.

Åben teknik er gratis for boende gæster. Ikke boende gæster kan også deltage, her betales 100,- /person (betales i receptionen på Feriecenter Slettestrand).

Åben teknik er en sjov og hyggelig “smagsprøve” på vores populære og intensive teknikkurser og ikke som sådan et teknikkursus, hvor du kommer helt i dybden med teknikkerne. Ønsker du virkelig at flytte dig, anbefaler vi dig at booke et individuelt teknikkursus.

Vi tager forbehold for ændringer i tiderne.

Vi har stadig få ledige lejligheder i de populære uger i sommerferie. Kontakt receptionen og hør hvornår!

Bestil din sommerferie på MTB

Send os en Email