< Åben menu

Påsken på MTB

26. marts-2. april 2018

I påsken tilbyder vi masser af aktiviteter både med og uden MTB. Traditionen tro lægger vi ud med Påskeløbet! Derudover vil der i løbet af ugen være åbent værksted, aftertrail og yoga. Og så gentager vi selvfølgelig succesen med åben teknik! Her vil der være en uddannet instruktør på vores fede teknikbane, som står klar til at guide dig.


Program

Alle dage:
Kl. 8-9: Værkstedshjælp og udlevering af udlejningscykler

Søndag
Fra kl. 10.00: Påskeløbet

Aftertrail i gården Kresten griller pølser, og det er muligt at købe drikkevarer osv.

Mandag
Kl. 15-16: Yoga for mountainbikere

Onsdag
Kl. 17-18: Yoga

Torsdag
Kl. 10.30-12.00: Åben teknik For både for begyndere og øvede. Vores dygtige instruktører står klar med gode råd og input.

Fredag
Kl. 8.30-9.30: Yoga

Kl. 16.00-18.00: Aftertrail i Madsmedjen. Vi hygger i Madsmedjen med ild i ovnene, kaffe, kage øl og vand. Der vil være mulighed for at tage en tur på teknikbanen lige udenfor døren. Fra kl. 16 kan du lave din egen pizza i pizzaovnen i Madsmedjen (70 kr. for en stor pizza! Derudover kan der købes drikkevarer, og vi tager Mobilepay!).

Lørdag
Kl. 10.30-12.00: Åben teknik For både for begyndere og øvede. Vores dygtige instruktører står klar med gode råd og input.

Mandag (uge 14)
Yoga: 9.00-10.00

Åben teknik er en sjov og hyggelig “smagsprøve” på vores populære og intensive teknikkurser og ikke som sådan et teknikkursus, hvor du kommer helt i dybden med teknikkerne. Ønsker du virkelig at flytte dig, anbefaler vi dig at booke et individuelt teknikkursus. 

Alle kurser foregår på vores MTB teknikbane, hvor vi mødes ved kursets start.

Vi tilbyder også mange andre hyggelige og sjove aktiviteter for hele familien i Påsken.

Book din Påskeferie allerede nu

Send os en Email