< Åben menu

Påskeløbet

5. april 2020

Søndag den 5. april 2020 står vi igen klar med Påskeløbet Slettestrand! Efter 10 succesfulde år med Påskeløb i Slettestrand er det tid til forandring! Vi har de sidste 10 år afviklet løbet som et XC løb, hvor der skulle køres én omgang på sporet, MEN i år har vi teamet op med gutterne fra Mountainbike Trailcup Danmark og skruet et super fedt og HELT nyt koncept sammen. Løbet arrangeres af den lokale klub, Hjortdal MTB i samarbejde med Feriecenter Slettestrand.


Link til tilmelding!

Hvad er Påskeløbet vol. 2.0?

Du vil blive sendt af sted fra Slettestrand i en selvvalgt gruppe bestående af ca 10 personer. Grupperne bliver sendt af sted med 3 minutter mellem hver gruppe. Ingen nerver eller spidse albuerne på startlinjen for tiden er slet ikke startet endnu. Ruten følger som altid det markerede spor i Svinkløv Plantage, men et stykke ude af sporet møder du pludseligt et skilt: “Start 150 m”, længere fremme står næste skilt: “Start 50 m” og foran dig ser du nu starten på stage 1. Op af sadlen, sæt fart i cyklen og afsted på stage 1! Efter 2-6 minutter kommer du gennem en markeret indsnævring på sporet, hvor du hører et bip, der angiver at du godt kan skrue ned for farten igen og få slappet lidt af inden du møder næste stage. På din tur rundt på sporet skal du igennem 5-7 stages afhængigt af, hvilken klasse du stiller op i. Efter sidste stage kører du ad sporet tilbage mod Slettestrand, hvor der venter en god omgang hygge i målområdet!

Til Påskeløbet Vol. 2.0 kan du se frem til masser af hygge og sjov konkurrence mod dig selv, dine venner og en masse andre dygtige mountainbikere. Løbet bliver en kombination mellem de to discipliner cross country (XC) og enduro. Ruten er cross country, men tidtagningen og formatet minder mest af alt om et enduro løb.

Start og mål

Feriecenter Slettestrand
Slettestrandvej 140
9690 Fjerritslev

Klasser og tilmelding

Link til tilmelding!

Mere info kommer snart…

Pris

Mere info kommer snart…

Program

Mere info kommer snart…

Præmier fra:

Mere info kommer snart…

Tidtagning

Mere info kommer snart…

Regler

  • Der køres på eget ansvar
  • Der køres efter en kombination af de permanente markeringer, markeringsflag og pile opsat til løbet
  • Der tages hensyn til både andre deltagere og andre brugere af området
  • Under konkurrencerne vil skoven ikke være lukket for andre brugere af sporene
  • Der tages forbehold for ændringer
  • Ruterne kan som følge af vejret eller skovarbejde blive ændret i forhold til det beskrevne
  • Der vil være rutevagter på udvalgte steder
  • Der køres altid med hjelm
  • Alt affald tages med tilbage til målområdet!
  • Ved uheld, der kræver hjælp, kontaktes løbsledelsen (Anders Kronborg).

Spisning

Tilmeldingsgebyret er eksklusiv frokost søndag, da mange af deltagerne i forvejen, som en del af opholdet på Feriecenter Slettestrand, allerede har betalt for dette. Ønskes frokost, kan dette bestilles på telefon +45 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk til DKK 129,-/person ekskl. drikkevarer. Frokostbuffet kræver bordbestilling.

Feriecenter Slettestrand arrangerer desuden After Trail i forbindelse med løbet. Der vil være mulighed for at købe forplejning i gården på feriecenteret.

Historiske resultater

2018

2017

2016

2015

2014

2013