< Åben menu

MTB weekend

5.-7. juni 2020

Vores populære mountainbikeweekend for ryttere på alle niveauer! Weekenden her bliver dog lidt anderledes end du måske har været vant til for, vi har endnu flere aktiviteter på programmet! Det betyder ikke, at der er mindre fokus på MTB, men derimod, at vi håber du vil tage familien eller vennen, som måske også gerne vil ud og vandre, til yoga eller en tur i Vesterhavet. Vores mål er dermed at lave en weekend for hele familien eller venneflokken, hvor der bliver plads til forskelligheder – lige som vi kan lide det her i Slettestrand! Vi krydrer selvfølgelig det hele med god mad, hygge og fede spor!


Weekenden kommer til at indeholde følgende aktiviteter:

  • MTB teknikkursus
  • Guidet MTB tur
  • Yoga
  • Vandretur
  • Bålhygge
  • Og selvfølgelig masser af hygge og god mad 🙂

Program kommer snart….

Har du spørgsmål til eventet er du velkommen til at kontakte Mette på mail: web@slettestrand.dk

Pris

1.545,-/pers.

Prisen er forudsat at man bor min. 3 pers. i en lejlighed (med to eller tre soverum). Er i 2 pers. og ønsker egen lejlighed eller er du én person og ønsker eget værelse. er der et tillæg på 150,-/pers. 

Prisen er inklusiv helpension fra fredag aften til og med frokost søndag, undervisning med videre, linnedpakke med sengelinned og håndklæder samt overnatning i feriebolig i enkelt- eller dobbeltværelse i lejlighed med andre deltagere, på feriecentret eller på vores MTB camp 1,5 km fra selve feriecentret. Desuden fri adgang til faciliteter som privat MTB træningsområde, swimmingpool, fitnesscenter, cykelvask- og værksted med videre.

Tilmelding

Vi har oprettet online tilmelding til alle vores events. det betyder også at vi nu beder dig om at betale det fulde beløb, når du tilmelder dig. Det har vi valgt at gøre fordi vi gerne vil bruge så lidt tid som muligt på administration og så meget tid som muligt på at lave en fed weekend til en rimelig pris – det håber vi I forstår! Melder du fra 30 dage før eventet, får du det fulde beløb retur! Bliver du forhindret i at deltage mindre end 30 dage før, står vi altid klar til at lave et gavekort på det fulde beløb! Er i en større gruppe som gerne vil reservere et antal pladser, men endnu ikke ved hvem og hvor mange i kommer, så er i velkomne til at kontakte Mette på mail: web@slettestrand.dk.

Tilmelding til MTB/aktiv weekend

Klik her