< Åben menu

MTB weekend

6.-8. november 2020

Vores MTB weekend er for alle der elsker MTB – hvad enten du er nybegynder eller har kørt i mange år! Vi har fokus på tekniktræning, motivation og på at få kørt nogle fede spor i den fantastiske natur omkring Slettestrand. Det er også en weekend, hvor der altid opstår nye venskaber og ligesindede mødes – vi lægger nemlig stor vægt på, at vi skal være sociale og hygge os sammen. Derfor kan vi godt finde på at krydre programmet med en lille dyst, saunagus, aftertrail i Madsmedjen eller andre sjove og hyggelige tiltag.


Program

Programmet er vejledende og vi opdaterer det når vi nærmer os eventet.

Fredag

Fra kl. 15.00: Ankomst.

18.00-19.30: Aftensmad.

19.30: Velkomst. Præsentation af instruktører og program for weekenden.

Efter velkomsten: hygge og saunagus.

Lørdag

8.00-9.00: Værkstedshjælp. Driller cyklen kan du komme forbi værkstedet og få lidt hjælp og gode råd.

8.00-10.00: Morgenmad.

10.00-12.00: Tekniktræning med forskellige temaer: Undervisningen foregår både på vores teknikbane og i skoven. Holdene inddeles efter niveau

12.00-14.00: Frokost.

14.00-16.30: Guidet tur i den fantastiske natur omkring Slettestrand. Vi deler op i 3 forskellige hold, så der er noget for alle! 

Fra kl. 17.00: Aftertrail, aftensmad og hygge i Madsmedjen. HUSK lys til cyklen til turen tilbage til Feriecenteret!

Søndag

8.00-8.45: Vi får kroppen i gang med lidt pilates- og yogaøvelser som er gode for cykelkroppen.

8.00-9.00: Morgenmad.

10.00-12.00: Ekstra tekniktræning på banen eller tur på egen hånd. Instruktørerne står klar på teknikbanen til at hjælpe med specifikke ønsker.

12.00-14.00: Frokost og tak for endnu en fantastisk weekend!

Priser i DKK for MTB weekenden

2 overnatninger i feriebolig alt inklusiv: 

DKK: 1545,-/person,-

Prisen er forudsat at man bor min. 3 pers. i en lejlighed (med to eller tre soverum). Er i 2 pers. og ønsker egen lejlighed er der et tillæg på 150,-/pers. 

Prisen er inklusiv helpension fra fredag aften til og med frokost søndag, undervisning med videre, linnedpakke med sengelinned og håndklæder samt overnatning i feriebolig i enkelt- eller dobbeltværelse i lejlighed med andre deltagere, på feriecentret eller på vores MTB camp 1,5 km fra selve feriecentret. Desuden fri adgang til faciliteter som privat MTB træningsområde, swimmingpool, fitnesscenter, cykelvask- og værksted med videre.

Tilmelding

Vi har oprettet online tilmelding til alle vores events. det betyder også at vi nu beder dig om at betale det fulde beløb, når du tilmelder dig. Det har vi valgt at gøre fordi vi gerne vil bruge så lidt tid som muligt på administration og så meget tid som muligt på at lave en fed weekend til en rimelig pris – det håber vi I forstår! Melder du fra 30 dage før eventet, får du det fulde beløb retur! Bliver du forhindret i at deltage mindre end 30 dage før, står vi altid klar til at lave et gavekort på det fulde beløb! Er i en større gruppe som gerne vil reservere et antal pladser, men endnu ikke ved hvem og hvor mange i kommer, så er i velkomne til at kontakte Mette på mail: mmk@slettestrand.dk.

Weekenden er fuldt booket. Hvis du ønsker at komme på venteliste kan du sende en mail til Mette på: mmk@slettestrand.dk