< Åben menu

Kvindecuppen, finale

9. september 2018

Igen i år holder vi finalen af kvindecuppen i Slettestrand! Kvindecuppen er en hyggelig løbsserie for ryttere på alle niveauer. Bemærk at finalen af kvindecuppen i 2018 ikke ligger i forbindelse med en kvindeweekend. Kvindeweekenden afholdes d. 14.-16. september 2018.


 Find link til tilmelding på kvindecuppens hjemmeside.

Start og mål
Start og mål ved “Maries Hus”. Klik her 

Parkering
På p-pladsen skråt over for Feriecenter Slettestrand. Slettestrandvej 140, 9690 Fjerritslev.

Program
Kl. 10.00 Indskrivning åbner
Kl. 11.00 Start
Kl. 12.30 Præmieoverrækkelse
Kl. 13-15 Mulighed for at spise frokost på Feriecenter Slettestrand. Pris 125 DKK (bestilles på mail@slettestrand.dk)

Start
Fællesstart. Ruten er åben for prøvekørsel ca. en time inden start. Det anbefales at køre en prøverunde, så cyklen er klar og du er tryg og opvarmet

Ruten
Ruten er 5,2 km og er en del af den markerede rute i Svinkløv Plantage. Der køres kun på hvide sektioner og der er indlagt lidt grusvej på enkelte stræk af ruten. Ruten er teknisk med masser af sving, rødder og fede op- og nedkørsler. Kan køres af alle. OBS: ruten er ikke lukket under løbet, men vi anbefaler. at man kører uden om de sektioner, der køres løb på mens løbet står på (11.00 – ca. 12.00).

Rutefremvisning
Rutefremvisning lørdag d. 1. september kl. 10.00. Mødested er p-pladsen over for Feriecenter Slettestrand. Der står to instruktører fra Hjortdal MTB klar til at guide jer rundt på ruten.

Forplejning
Kaffe og kage efter løbet.

Overnatning
Vi har stadig få ledige lejligheder, hvis i vil gøre en weekend ud af det og få mere tid på de fede spor. Se vores gode tilbud på MTB ophold her.