< Åben menu

Explore Slettestrand

14.-16. august 2020

I 2020 er vi klar til at gentage successen fra sidste år, hvor vi for første gang slog dørene op for Explore Slettestrand! Det bliver vildt, stort, udfordrende og frem for alt, noget vi skal sammen i den fantastiske natur i Slettestrand og Svinkløv!

Explore Slettestrand er ikke bare et løb, hvor du skal gennemføre så hurtigt som muligt. Det er et løb, hvor du naturligt vil sænke tempoet undervejs og samtidig opleve den storslåede og vilde, nordjyske natur.

Herunder kan du finde information om eventet. Og vi står også klar med en super skarp pris på overnatning til alle Explore deltagere.


TILMELD DIG HER!

Til explore Slettestrand er der udfordringer for alle!

Weekenden byder på sportslige udfordringer både for den inkarnerede sportsudøver, men også for de mindre trænede, børn eller unge.

Der er klargjort et væld af distancer, så alle kan finde en udfordring, der passer lige nøjagtig til den enkelte.

Distancer til Explore Slettestrand 2020

Fredag:
Trailløb 7 km
Trailløb 14 km
Trailløb 21 km (Explore Challenge)

Lørdag
MTB maraton 45 km
MTB maraton 75 km (Explore Challenge)
Offroad Duatlon 45 km mtb – 7 løb
Vandretur 12 km

Søndag
5-8 år: 1 km løb – 4 km mtb – 1 km løb
9-11 år: 2 km løb – 7 km mtb – 2 km løb
12-14 år: 3 km løb – 10 km mtb – 3 km løb

Explore Challenge

På denne distance får du hele oplevelsen, med 21 km trail løb fredag aften og et MTB maraton på 75 km lørdag. Du deltager på lige fod med alle andre deltagere både fredag og lørdag, samtidigt med at du selvfølgelig konkurrerer mod andre Explore Challenge deltagere.
Når du kommer i mål lørdag kan du se frem til at modtage en helt særlig og unik medalje (offentliggøres senere).

Program

Du kan finde program og mere information ved at følge linket her.

Priser og tilmelding

Find priser, tilmelding og mere info ved at følge linket herunder!

NB: EARLY BIRD RABATKODE TIL DE 100 første deltagere!!! 

TILMELD DIG HER!

Overnatning

Feriecenter Slettestrand tilbyder yderst Explore-venlig overnatning med alle faciliteter til grej og udøvere. Vi har cykelvask, cykelværksted, salg af reservedele, energi mm. Derudover varmtvandsbassin, sauna mm. Du må selvfølgelig tage cyklen med i lejligheden og du behøver ikke tænke på mad – det kan vi også klare for dig!

Vi anbefaler vores gode tilbud på MTB-ophold – alt inklusiv! Derudover har du mulighed for at placere frokosten på valgfrie dage (da du som deltager har finisher-måltid med i din start). Husk at oplyse, hvilke dage du ønsker frokost, når du booker!

Hvis du ønsker at leje en lejlighed og selv stå for maden, er det også en mulighed! Send os en mail og vi laver en god pris til dig!

Overnatninger2 personer i lejligheden3 eller flere personer i lejligheden
1 nat / 2 dage*905,-/voksen
490,-/barn
780,-
490,-/barn
2 nætter / 3 dage**1315,-
685,-/barn
1165,-
685,-/barn
3 nætter / 4 dage***1870,- /voksen
910,-/barn
1620,-/voksen
910,-/barn
Ovenstående tilbud er kun gældende i forbindelse Explore Slettestrand 2020!
Prisen er en personpris og defineres ud fra, hvor mange betalende personer, I bor i ferieboligen.
*På ankomstdag; dagens menu på buffet og ta`selv isbar, morgenbuffet på afrejsedag. Derudover 1 frokostbuffet på valgfri dag.
**På ankomstdag; dagens middag på buffet, mellemdag morgenbuffet, dagens middag på buffet og ta`selv isbar , morgenbuffet på afrejsedag. Derudover 1 frokostbuffet på valgfri dag.
***På ankomstdag; dagens middag på buffet, mellemdage morgenbuffet og dagens middag på buffet (sidste aften ta`selv isbar), morgenbuffet på afrejsedag. Derudover 2 x frokostbuffet på valgfrie dage.
Alle ophold er inklusiv en linnedpakke inkl. håndklæder, forudbetalt el-forbrug, slut-rengøring og fri adgang til faciliteterne. Der er ikke tillæg for handicapvenlige ferieboliger eller for havkig. Hunde er velkomne mod et tillæg på DKK 150,-. Opholdet kan forlænges med frokostbuffet på ankomstdag ved et tillæg.

Book ophold i forbindelse med Explore

Send os en mail