< Åben menu

Explore Slettestrand

17.-18. august 2019

I 2019 står vi klar med noget helt nyt! Det bliver vildt, stort, udfordrende og frem for alt, noget vi skal sammen i den fantastiske natur i Slettestrand og Svinkløv!

Explore Slettestrand er ikke bare et løb, hvor du skal gennemføre så hurtigt som muligt. Det er et løb, hvor du naturligt vil sænke tempoet undervejs og samtidig opleve den storslåede og vilde, nordjyske natur.

Herunder kan du finde information om eventet. Og vi står også klar med en super skarp pris på overnatning til alle Explore deltagere.


TILMELD DIG HER!

Til explore Slettestrand er der udfordringer for alle!

Weekenden byder på sportslige udfordringer både for den inkarnerede sportsudøver, men også for de mindre trænede, børn eller unge.

Der er klargjort et væld af distancer, så alle kan finde en udfordring, der passer lige nøjagtig til den enkelte.

Program

Lørdag:
Fra kl. 09.00 og frem Mulighed for at afhente startnumre (Stævnepladsen)
Kl. 10.15 Race Briefing for Lang Duatlon, Kort Duatlon og MTB-maraton (Stævnepladsen)
Kl. 10.30 Tidlig start for Lang duatlon (Stævnepladsen)
Kl. 11.00 Start for Kort duatlon og MTB-maraton (Stranden)
Kl. 12.20 Briefing for alle deltagere på 5, 9 og 18 km løb/vandring (Stævnepladsen)
Kl. 12.30 Start for alle løbedistancer samt vandretur 5 km, 9 km og 18 km (Stævnepladsen)
Fra kl. 13.30 Madsmedjen serverer finisher mad
Løbende som top 3 er fundet vil der være præmier overrækkelse
Kl. 20.00 Stævnepladsen lukker

Søndag:
Fra kl. 09.00 Mulighed for at afhente startnumre (Stævnepladsen)
Kl. 09.40 Race briefing for alle (Stævnepladsen)
Kl. 10.00 Start for alle distancer (Stranden)
Kl. 11.30 Madsmedjen serverer finisher mad
Kl. 12.30 Præmie overrækkelse
Kl. 15.00 Stævnepladsen lukker

Lørdagens lange eller korte duatlon

Lørdagens hårdeste udfordring bliver den lange duatlon på 18 km trailløb og 60 km mountainbike. For de lidt mindre hardcore er der også mulighed for at deltage i  den korte duatlon på 10 km trailløb og 30 km mountainbike.

På begge duatlon distancer er det muligt at stille op som et hold bestående af 2 eller 3 deltagere. Udover duatlon er det selvfølgelig også muligt at tage udfordringen op med enten 5 km, 9 km eller 18 km trailløb eller ved at køre mountainbikeruten på 60 km.

Synes du det er lidt kedeligt at løbe alene, så er du meget velkommen til at medbringe din hund, så i begge får en god tur!

Post race hygge lørdag

Efter en udfordrende og oplevelsesrig dag i naturen, er der sørget for hygge, mad og drikke i topklasse!

Når du kommer i mål, vil der være noget let spiseligt til lige at fylde depoterne op igen og en velfortjent og gratis fadøl, eller anden læskende drik til alle deltagere. Fra kl. 16.00 bliver der fyret op for hyggen med fællesspisning, bål og en bar med venlige priser.

Det hele foregår i gå-afstand fra stævnepladsen og de lokale overnatningsmuligheder. Det er vigtigt du husker skiftetøj, så du kan blive hængende og få hele oplevelsen med!

Der vil være mulighed for bad i varmtvandsbassinet ved køb af adgangskort til Havbadehuset.

Søndag for børn og unge

Søndag gives al opmærksomheden til børnene og de unge, hvor vi glæder os helt vildt til at se en masse seje børn- og unge!

Oplevelserne bliver en række offroad duatlons for børn og unge mellem 6 og 15 år, hvor du kan vælge forskellige distancer. For de yngste vil der være 2 km trailløb og 5 km mountainbike, og de lidt ældre kan vælge 4 km trailløb og 10 km mountainbike eller 6 km trailløb og 15 km mountainbike.

Både løbe- og MTB-ruter bliver i udfordrende terræn og det er selvfølgelig tilladt at forældre, bedsteforældre eller større søskende assisterer børnene på deres tur gennem terrænet, så dagen bliver en god og fælles oplevelse.

Priser og tilmelding

Find priser, tilmelding og mere info ved at følge linket herunder!

NB: Efter 30. juni stiger tilmeldingsgebyret

TILMELD DIG HER!

Overnatning

Feriecenter Slettestrand tilbyder yderst Explore-venlig overnatning med alle faciliteter til grej og udøvere. Vi har cykelvask, cykelværksted, salg af reservedele, energi mm. Derudover varmtvandsbassin, sauna mm. Du må selvfølgelig tage cyklen med i lejligheden og du behøver ikke tænke på mad – det kan vi også klare for dig!

Vi anbefaler vores gode tilbud på MTB-ophold – alt inklusiv, som vi har givet et ekstra lille nyk nedad! Derudover har du mulighed for at placere frokosten på valgfrie dage (da du som deltager har finisher-måltid med i din start). Husk at oplyse, hvilke dage du ønsker frokost, når du booker!

Hvis du ønsker at leje en lejlighed og selv stå for maden, er det også en mulighed! Send os en mail og vi laver en god pris til dig!

Overnatninger2 personer i lejligheden3 eller flere personer i lejligheden
1 nat / 2 dage*885,-/voksen
475,-/barn
755,-
475,-/barn
2 nætter / 3 dage**1175,-
635,-/barn
1085,-
635,-/barn
3 nætter / 4 dage***1690,- /voksen
845,-/barn
1495,-/voksen
845,-/barn
Ovenstående tilbud er kun gældende i forbindelse Explore Slettestrand 2019!
Prisen er en personpris og defineres ud fra, hvor mange betalende personer, I bor i ferieboligen.
*På ankomstdag; dagens menu på buffet og ta`selv isbar, morgenbuffet på afrejsedag. Derudover 1 frokostbuffet på valgfri dag.
**På ankomstdag; dagens middag på buffet, mellemdag morgenbuffet, dagens middag på buffet og ta`selv isbar , morgenbuffet på afrejsedag. Derudover 1 frokostbuffet på valgfri dag.
***På ankomstdag; dagens middag på buffet, mellemdage morgenbuffet og dagens middag på buffet (sidste aften ta`selv isbar), morgenbuffet på afrejsedag. Derudover 2 x frokostbuffet på valgfrie dage.
Alle ophold er inklusiv en linnedpakke inkl. håndklæder, forudbetalt el-forbrug, slut-rengøring og fri adgang til faciliteterne. Der er ikke tillæg for handicapvenlige ferieboliger eller for havkig. Hunde er velkomne mod et tillæg på DKK 150,-. Opholdet kan forlænges med frokostbuffet på ankomstdag ved et tillæg.

Book ophold i forbindelse med Explore

Send os en mail