< Åben menu

Efterårsferien på MTB

Uge 42 2022

Ku’ du tænke dig en hyggelig efterårsferie for hele familien ved Vesterhavet og med fantastisk MTB lige uden for døren? Så kunne en tur til Slettestrand være lige noget for dig!


Efterårsferien i Slettestrand aktiviteter 2022

I efterårsferien står vi klar med masser af fede MTB-aktiviteter, og der er selvfølgelig mulighed for overnatning i vores ferielejligheder og -huse med de fantastiske MTB spor i Svinkløv Plantage lige uden for døren. Ugen står bl.a. på teknikkurser, guidet ture for hele familien, MTB for børn og meget mere! Derudover tilbyder vi også diverse ikke-cykelrelaterede aktiviteter, som f.eks. yoga, saunagus, sanketure, børneaktiviteter m.m. Der bliver noget for både voksne og børn, og aktiviteterne er også for dig, der ikke er boende gæst hos Feriecenter Slettestrand.

Se vores gode priser på efterårsferieophold her!

 

Efterårs aktivitetsprogram

Vores efterårsferieprogram er ikke fastlagt endnu. Hold øje med programmet på denne side, der løbende bliver opdateret med nye aktiviteter, eller følge os på Facebook, hvor aktiviteterne oprettes som events.

Ved alle aktiviteter gælder følgende:

  • Mødested ved receptionen
  • Børnepriser gælder for børn fra 3-12 år.
  • Ønsker du at leje en cykel i forbindelse med en MTB aktivitetet er prisen 150,-. Cyklen afleveres umiddelbart efter eller lejes resten af dagen for 110,-/boende gæst eller 225,-/ikke-boende gæst.

Indtast datoerne for din efterårsferie i Slettestrand og se, hvilke aktiviteter vi tilbyder de dage du er her!

OBS! Programmet bliver opdateret løbende. Det endelige program til uge 42 plejer at være på plads sidst i september. 

Download GoVisit App’en og se flere aktiviteter i nærområdet

Vi opfordre vores gæster til at downloade GoVisit App’en til telefonen, hvor du både kan følge med i vores live program og find flere spændende aktiviteter i nærområdet.

Gratis aktiviteter kun for boende gæster – tilbydes alle dage

10.00-16.00: Bålhygge i aktivitetsgården
Vi tænder op i bålet og I kan hente pandekagedej eller snobrødsdej i køkkenet.

Lån en kreakasse
Kom og lån en kreakasse i receptionen og lav en perleplade, et armbånd eller en flot figur. Husk at aflevere kassen når du er færdig med den, så andre kan få glæde af den.

Book din efterårsferie allerede nu

Send os en mail