< Åben menu

Efterårsferien på MTB

Uge 42 2023

Ku’ du tænke dig en hyggelig efterårsferie for hele familien ved Vesterhavet og med fantastisk MTB lige uden for døren? Så kunne en tur til Slettestrand være lige noget for dig!


Efterårsferien i Slettestrand

I efterårsferien står vi klar med masser af fede MTB-aktiviteter, og der er selvfølgelig mulighed for overnatning i vores ferielejligheder og -huse med de fantastiske MTB spor i Svinkløv Plantage lige uden for døren.

Se vores gode priser på efterårsferieophold her!

Efterårferie aktiviteter 2023

Vores program til efterårsferien 2023 byder bl.a. på teknikkurser, guidede ture, MTB for børn, aftertrail og meget mere! Derudover tilbyder vi også diverse ikke-cykelrelaterede aktiviteter, som f.eks. yoga, saunagus, sanketure, børneaktiviteter m.m. Der bliver noget for både voksne og børn, og aktiviteterne er også for dig, der ikke er boende gæst hos Feriecenter Slettestrand.

Se alle aktiviteter og tilmeld dig her!

Lej en MTB i efterårsferien

Der er selvfølgelig også mulighed for at leje en cykel og køre en tur på de fantastiske mountainbike spor i Slettestrand. Book din mountainbike udlejning her!

Få hjælp til MTB teknikken i efterårsferien

Cykelturen er altid lige lidt sjovere, når du har styr på teknikken! Derfor kan et par timers intensiv træning med en af vores uddannede MTB instruktører være virkelig godt givet ud! Hvad enten du er helt nybegynder eller har kørt mountainbike i mange år, står de klar i efterårsferien til at hjælpe dig med at rykke dine grænser og få en sjovere oplevelse i skoven. Læs mere om mountainbikekurser her.

Book din efterårsferie nu!

Tjek ledige datoer og book din feriebolig her

Du er også velkommen til at sende os en forespørgsel eller kontakte os med dine ønsker til ferien på tlf. +45 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig samt byde dig velkommen i Slettestrand.