< Åben menu

Efterårsferien på MTB

Uge 42 2021

Ku’ du tænke dig en hyggelig efterårsferie for hele familien ved Vesterhavet og med fantastisk MTB lige uden for døren? Så kunne en tur til Slettestrand være lige noget for dig!


Efterårsferien i Slettestrand aktiviteter 2021

I efterårsferien står vi klar med masser af fede MTB-aktiviteter, og der er selvfølgelig mulighed for overnatning i vores ferielejligheder og -huse. Ugen står bl.a. på teknikkurser, guidet ture for hele familien, MTB for børn og meget mere! Derudover tilbyder vi også diverse ikke-cykelrelaterede aktiviteter, som f.eks. yoga, sanketure, børneaktiviteter m.m.

Se vores gode priser på efterårsferieophold her!

 

Efterårs aktivitetsprogram

Herunder kan du se vores aktivitetsprogram til efterårsferien 2021. Der er aktiviteter for hele familien, og de fleste aktiviteter er også åbne for jer, der ikke er boende gæst hos Feriecenter Slettestrand.

Ved alle aktiviteter gælder følgende:

  • Mødested ved receptionen
  • Børnepriser gælder for børn fra 3-12 år.
  • Ønsker du at leje en cykel i forbindelse med en MTB aktivitetet er prisen 100,-. Cyklen afleveres umiddelbart efter eller lejes resten af dagen for 110,-/boende gæst eller 225,-/ikke-boende gæst.

Husk tilmelding til de aktiviteter, der kræver, at du booker en plads – det kan du gøre i receptionen, eller ved at kontakte os på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk.

Indtast datoerne for din efterårsferie i Slettestrand og se, hvilke aktiviteter vi tilbyder de dage du er her!

OBS! Programmet bliver opdateret løbende. Det endelige program til uge 42 plejer at være på plads sidst i september. 

Download GoVisit App’en og se flere aktiviteter i nærområdet

Vi opfordre vores gæster til at downloade GoVisit App’en til telefonen og tjekke ind hos os. Her kan du følge med i vores live program, få besked om kommende aktiviteter under dit ophold samt se flere spændende aktiviteter i nærområdet.

Gratis aktiviteter kun for boende gæster – tilbydes alle dage

10.00-16.00: Bålhygge i aktivitetsgården
Vi tænder op i bålet og I kan hente pandekagedej eller snobrødsdej i køkkenet.

Lån en kreakasse
Kom og lån en kreakasse i receptionen og lav en perleplade, et armbånd eller en flot figur. Husk at aflevere kassen når du er færdig med den, så andre kan få glæde af den.

Book din efterårsferie allerede nu

Send os en mail