< Åben menu

Efterårsferien på MTB

Uge 42 2023

Ku’ du tænke dig en hyggelig efterårsferie for hele familien ved Vesterhavet og med fantastisk MTB lige uden for døren? Så kunne en tur til Slettestrand være lige noget for dig!


Efterårsferien i Slettestrand aktiviteter 2023

I efterårsferien står vi klar med masser af fede MTB-aktiviteter, og der er selvfølgelig mulighed for overnatning i vores ferielejligheder og -huse med de fantastiske MTB spor i Svinkløv Plantage lige uden for døren. Ugen står bl.a. på teknikkurser, guidet ture for hele familien, MTB for børn og meget mere! Derudover tilbyder vi også diverse ikke-cykelrelaterede aktiviteter, som f.eks. yoga, saunagus, sanketure, børneaktiviteter m.m. Der bliver noget for både voksne og børn, og aktiviteterne er også for dig, der ikke er boende gæst hos Feriecenter Slettestrand.

Se vores gode priser på efterårsferieophold her!

 

Efterårs aktivitetsprogram

Indtast datoerne for din efterårsferie i Slettestrand og se, hvilke aktiviteter vi tilbyder de dage du er her!

Download GoVisit App’en og se flere aktiviteter i nærområdet

Vi opfordre vores gæster til at downloade GoVisit App’en til telefonen, hvor du både kan følge med i vores live program og find flere spændende aktiviteter i nærområdet.

Lej en MTB i efterårsferien

Der er selvfølgelig også mulighed for at leje en cykel og køre en tur på de fantastiske mountainbike spor i Slettestrand. Læs mere om mountainbike udlejning her.

Få hjælp til MTB teknikken i efterårsferien

Cykelturen er altid lige lidt sjovere, når du har styr på teknikken! Derfor kan et par timers intensiv træning med en af vores uddannede MTB instruktører være virkelig godt givet ud! Hvad enten du er helt nybegynder eller har kørt mountainbike i mange år, står de klar i efterårsferien til at hjælpe dig med at rykke dine grænser og få en sjovere oplevelse i skoven. Læs mere om mountainbikekurser her.

Book din efterårsferie allerede nu

Send os en mail