< Åben menu

Kollerup Plantage

Sporet i Kollerup er helt nyt og vi er i fuld gang med at markere det! Kollerup-sporet er på mange måder meget anderledes end sporet i Svinkløv Plantage, men indeholder samtidig mange af de samme elementer og byggeteknikker. Det har dog ikke lige så svære passager som sporet i Svinkløv, men er i langt højere grad en rutsjebanetur med fede, lange nedkørsler, perfekte sving, berms og masser af sjov!

På kortet ovenfor starter og slutter sporet ved forbindelsesvejen til Svinkløv. Når du kører fra Slettestrand mod Kollerup, kan du enten køre Kollerup som et ekstra loop til Svinkløv sporet (Svinkløv og Kollerup) eller du kan køre en flot tur på grusveje ud til, hvor sporet starter.

Vi anbefaler ruten til mountainbikere på alle niveauer!

Til højre kan du se lidt billeder fra anlæggelsen af sporet.

Distance: 6,2 km
Højdemeter: 105 m
Køretid: 20-40 min.
Sværhedsgrad: Let – middel

 Vi vil anbefale dig at sætte dig godt ind i Naturstyrelsens mountainbike kodeks, inden du begiver dig ud på de fede spor! Der er rigtig mange brugere af vores smukke natur og det er vigtigt, at alle føler sig velkomne og trygge, når de færdes på sporene. Husk altid at møde andre brugere med et smil og vær “flink af natur”!