< Åben menu

XTERRA Slettestrand

19.-20. august 2017

Xterra Nordic afvikler i samarbejde med Feriecenter Slettestrand, og en række øvrige lokale aktører, årets fedeste sports event i Nordjylland! Hoved-distancen til XTERRA Slettestrand er XTERRA Triathlon, men der er i samme weekend også mulighed for at prøve kræfter med andre versioner af XTERRA.

Herunder kan I finde information om eventet samt priser på overnatning (se nederst).


Se det fulde program for weekenden her!

Distancer

Lørdag d. 19. august:
XTERRA Kids Duathlon: 1 km trailløb – 5 km cykel – 1 km løb
XTERRA Duathlon: 5 km løb – 18 km MTB – 5 km løb
XTERRA Sprint: 375 m svøm – 18 km MTB – 5 km løb

Søndag d. 20. august:
XTERRA Triathlon: 750 m svøm – 30 km MTB – 10 km løb

Ruten

Svømningen foregår ud fra Slettestrand. MTB-ruten ligger i Svinkløv Klitplantage og går gennem den alsidige natur, som byder på både skov, åbne vidder, højt terræn og en masse af vores lækre spor. Løberuten byder på flot natur og store udfordringer med varierende skovbund, store klitter ud til stranden og en fed afslutning i sandet.

Tidsplan

Den foreløbige tidsplan ser således ud:
(opdateres løbende)

Lørdag 
Kl. 08.00-15.00: Stævnepladsen er åben.
Kl. 10.00: XTERRA Kids Duathlon
Kl. 11.15: XTERRA Duathlon
Kl. 11.15: XTERRA Sprint
(Cykel tjek-ind i tidsrummet 08.00-10.30)

Søndag
Kl. 07.00-17.00: Stævnepladsen er åben.
Kl. 10.00: XTERRA Triathlon

(Cykel tjek-ind i tidsrummet 07.00-09.30)

Tilmelding og mere info

På Xterra Nordics hjemmeside!

Træning

Ugen op til stævnet vil vi arrangere åbne træninger, rutefremvisninger mm. i samarbejde med Xterra Nordic. Mere information kommer senere.

Overnatning

Feriecenter Slettestrand tilbyder yderst Xterra-venlig overnatning med alle faciliteter til grej og udøvere. Vi har cykelvask, cykelværksted, salg af reservedele, energi mm. Derudover varmtvandsbassin, sauna mm. Du må selvfølgelig tage cyklen med i lejligheden og du behøver ikke tænke på mad – det kan vi også klare for dig!

Vi anbefaler vores gode tilbud på MTB-ophold – alt inklusiv, som vi har givet et ekstra lille nyk nedad! Derudover har du mulighed for at placere frokosten på valgfrie dage (da du som deltager har finisher-måltid med i din start). Husk at oplyse, hvilke dage du ønsker frokost, når du booker!

Hvis du ønsker at leje en lejlighed og selv stå for maden, er det også en mulighed! Send os en mail og vi laver en god pris til dig!

Overnatninger2 personer i lejligheden3 eller flere personer i lejligheden
1 nat / 2 dage*740,- 615,-
2 nætter / 3 dage**1060,- 970,-
3 nætter / 4 dage***1565,- 1370,-
Ovenstående tilbud er kun gældende i forbindelse med XTERRA Slettestrand 2017!
Prisen er en personpris og defineres ud fra, hvor mange betalende personer, I bor i ferieboligen.
*På ankomstdag dagens menu på buffet og ta`selv isbar, morgenbuffet på afrejsedag. Derudover 1 frokostbuffet på valgfri dag.
**På ankomstdag dagens middag på buffet, mellemdag morgenbuffet, dagens middag på buffet og ta`selv isbar , morgenbuffet på afrejsedag. Derudover 1 frokostbuffet på valgfri dag.
***På ankomstdag dagens middag på buffet, mellemdage morgenbuffet og dagens middag på buffet (sidste aften ta`selv isbar), morgenbuffet på afrejsedag. Derudover 2 x frokostbuffet på valgfrie dage.
Sengelinned og håndklæder skal medbringes eller kan lejes for DKK 85,-/linnedpakke. Alle ophold er inklusiv forudbetalt el-forbrug, slut-rengøring og fri adgang til faciliteterne. Der er ikke tillæg for handicapvenlige ferieboliger eller for havkig. Hunde er velkomne ved et tillæg på DKK 150,-. Opholdet kan forlænges med frokostbuffet på ankomstdag ved et tillæg.

Book ophold i forbindelse med XTERRA

Send os en mail