< Åben menu

Kvindeweekend og Kvinde Cup

8.-10. september 2017

Tag veninderne med til en hyggelig mountainbike weekend i Slettestrand – KUN for kvinder! Weekenden er for ryttere på alle niveauer. Weekenden vil komme til at indeholde forskellige mountainbike aktiviteter, mountainbike turer og masser af hygge og god mad.


Weekenden er fuldt booket. Kontakt os hvis du ønsker at komme på venteliste.

Weekenden nærmer sig og vi glæder os rigtig meget til at få besøg af jer alle sammen. Vi har sammensat et program bestående af både populære emner og nye tiltag, som vi har fordybet os i. Herudover er der mulighed for at deltage i Kvinde Cuppen, et hyggeligt og uhøjtideligt MTB-løb kun for kvinder. Løbet arrangeres i et samarbejde mellem Kvindecuppen, den lokale klub Hjortdal MTB og Feriecenter Slettestrand. Under weekenden vil der være god mulighed for at forberede sig til løbet og lære ruten at kende.

Vi glæder os meget til at få besøg af jer og vil gøre vores bedste for at lave en hyggelig MTB-weekend.

Venlig hilsen
Esben H. Kronborg

Program

Fredag

18-20: Aftensmad.

20-21: Velkomst. Introduktion til weekendens muligheder og et kortere oplæg om det mentale i at køre MTB og hvordan du kan træne dette aspekt.  

Lørdag

7.30-8.30: Værkstedshjælp. Er der en lille defekt på cyklen vi skal hjælpe med at udbedre eller har cykelværkstedet derhjemme lavet ulykker, så hjælper vi gerne med at fikse det.          

8-10: Morgenmad

Tag et hold om formiddagen og et andet om eftermiddagen – måske to. Du er også vel-kommen til at springe nogle hold over, hvis du bare gerne vil køre en god tur på de lokale spor.

9-11.30: Det mentale fokus. Med det mentale fokus i centrum trænes der på udvalgte strækninger i skoven. 

9-11.30: Køreteknisk kursus niveau 1. Den siddende- og stående grundposition / attack position er det ultimativt vigtigste grundlag for udviklingen af god teknik, fart og sikkerhed på cyklen. Undervisningen foregår både på vores træningsbaner og i skoven.

9-11.30: Køreteknisk kursus niveau 2Med udgangspunkt i vores, måske lidt passive, grundpositioner tager vi skridtet videre og arbejder med en række mere bevidste bevægelser i forhold til terrænet.

12-14: Frokost

14-16: Fællestur 1. Vi starter med præsentation af den rute, der søndag køres til Kvinde Cup på. Derefter kører vi en god tur i området. 

14-16: Fællestur 2: Vi kører med guide en god tur i området. Undervejs deles der gerne ud af fokus-punkter, øvelser osv. 

15-18: Afslapning, kage, måske en svømmetur…

18-20: Aftensmad

20-21: Yoga med fokus på mountainbike. Få inspiration til relevante øvelser du kan tage med hjem og bliv klar til søndagens udfordringer.

Søndag

8–10: Morgenmad

10-13: Kvindecupen.

Vi opfordrer alle til at deltage i dette absolut uhøjtidelige arrangement for ryttere på alle niveauer. Der er alle muligheder for at være godt forberedt til dette hyggelige og sociale løb kun for kvinder.

12-14: Frokost

Vi samler ikke alle, da nogle sikkert vil cykle længere tid end andre. Nogle kører på egen hånd og nogle kører Kvinde Cup. Så vi siger tak for denne gang efterhånden som vi møder jer på Feriecenter Slettestrand.

Priser i DKK for kvindeweekend

2 overnatninger i feriebolig på 52-65 kvm alt inklusiv:

1.395,-/person

Prisen er inklusiv helpension fra fredag aften til og med frokost søndag, undervisning med videre, linnedpakke med sengelinned og håndklæder samt overnatning i feriebolig i enkelt- eller dobbeltværelse, på feriecentret eller på vores MTB camp 1,5 km fra selve feriecentret. Desuden fri adgang til faciliteter som privat MTB teknikbane, varmtvandsbassin, fitnesscenter, cykelvask- og værksted med videre.

Book kvindeweekend 8/9

Send os en mail