< Åben menu

Efterårsferien på MTB

16.-22. oktober 2017

I efterårsferien tilbyder vi fede MTB-aktiviteter til vores gæster! Kurserne er gratis for overnattende gæster og finder sted på vores teknikbane. Hvis I er på udkig efter en hyggelig efterårsferie for hele familien ved Vesterhavet og med fantastisk MTB lige uden for døren, så book jeres efterårsferie allerede nu!


Mandag kl. 10.30-12.00: Åben teknik og leg for familier. Vi tager udgangspunkt i børnene og har fokus på den legende tilgang til teknik. Alle er dog velkomne og vores dygtige instruktører står klar med gode råd og input.

Tirsdag kl. 14.00-16.00: Hyg og byg for alle! Kom med en tur på sporet sammen med Feriecenter Slettestrans sporbyggere og Slettestrand Trailbuilder Laug. Vi bygger spor, drikker kaffe og snakker linjer.

Onsdag kl. 10.30-12.00: Åben teknik for voksne og unge. Både for begyndere og øvede.
Fra kl. 10.15 til 12.15 Står Kim Carlo klar med “Onkels Carlos’s legestue” (på Feriecenteret) så ungerne er underholdt mens mor og far giver den gas på teknikbanen.

Torsdag kl. 14.00-15.30: Åben teknik og leg for familier. Vi tager udgangspunkt i børnene og har fokus på den legende tilgang til teknik. Alle er dog velkomne og vores dygtige instruktører står klar med gode råd og input.
Kurset kan kombineres med Svampetur & Pizzaværksted fra kl. 10-14 (slutter ved teknikbanen, så I kan hoppe direkte på kurset).

Fredag kl. 14.00-16.30: Aftertrail på Smedjen/MTB campen. Vi hygger med bål og “sparker dæk”. Der kan købes øl og kaffe. Måske vil der også være lidt lækkert at kigge på (altså cykler!).

Lørdag kl. 10.30-12.00: Åben teknik for voksne og unge. Både for begyndere og øvede.
Fra kl. 10.15 til 12.15 Står Kim Carlo klar med “Onkels Carlos’s legestue” (på Feriecenteret) så ungerne er underholdt mens mor og far giver den gas på teknikbanen

Alle kurser foregår på vores MTB teknikbane, hvor vi mødes ved kursets start.

Kurserne er gratis for boende gæster og koster 100 DKK for gæster udefra. De 100 DKK bedes betales i receptionen på Feriecenteret.

Efterårsferien på MTB er en sjov og hyggelig “smagsprøve” på vores populære og intensive teknikkurser og ikke som sådan et teknikkursus, hvor du kommer helt i dybden med teknikkerne. Ønsker du virkelig at flytte dig, anbefaler vi dig at booke et individuelt teknikkursus. 

Vi tilbyder også mange andre hyggelige og sjove aktiviteter for hele familien i vinterferien.

Ophold i efterårsferien

I efterårsferien kører vi også med vores gode pris på MTB ophold, inkl. helpension på 1, 2 eller 3 nætter.

Vi har også gode priser på ophold af flere dages varighed. Eksempelvis: 4 nætter/5 dage til 1.890,-/voksen og 1.060,- ved barn (3-12 år.) Dette er totalprisen pr. person, for 4 nætter/5 dage.

Ønsker i et ugeophold, med eller uden pension – eksempelvis 7 nætter inkl. halvpension, er det bare at sende os en mail, så laver vi et tilbud.

Som noget nyt tilbyder vi et aktivt efterårsophold som er inkl. både forplejning og aktiviteter og til en rigtig god pris. Se mere her! 

Book din efterårsferie allerede nu

Send os en Email